Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Burger King.
25. októbra 2019, 10:06
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Burger King ťa vtiahne do halloweenskej atmosféry. Prečo je Ghost Whopper hrôzostrašný?

GASTRO BURGER KING
Uložiť Uložené

Kráľ hamburgerov pred Ghost Whopperom varuje svojich zákazníkov.

Halloween je nevšedným zážitkom a nie je vôbec prekvapením, že americký kráľ fast foodov chce pri tejto príležitosti niečo také ponúknuť svojim zákazníkom.  Pripravil si pre nich burger opantaný nadprirodzenými silami, ktorý môžeš na Slovensku ochutnať prvýkrát. Ghost Whopper v bielej syrovej žemli z čedaru má byť skutočne návykový. V ponuke bude od 25. októbra až do vypredania zásob.

Prečo by mal Ghost Whopper naháňať hrôzu? Okrem svojho vzhľadu vzbudzuje pozornosť aj jeho chuť. Na to, aby si na vlastnej koži zistil, o čom hovoríme ti postačí jediné sústo. Veríš v nadprirodzenú silu mágie, alebo sa nenecháš vystrašiť a zájdeš ho ochutnať hneď medzi prvými?

Hrôzostrašný Whopper dorazil aj na Slovensko
Hrôzostrašný Whopper dorazil aj na Slovensko Zdroj: Burger King

V strašidelnej atmosfére Halloweenu predstavil Burger King vo svete už viaceré burgre naháňajúce zimomriavky. V susednom Česku mohli zákazníci ochutnať napríklad Nightmare King. Na počesť tohto sviatku však zaradil tento rok do ponuky svoju vlajkovú loď – obľúbený Whopper. Čím je ešte výnimočný a prečo by si ho mal vyskúšať? Konečne si ho môžeš s dávkou adrenalínu vychutnať aj ty na Slovensku. 

Chrumkavá biela žemľa zo syru čedar je posypaná sezamovými semiačkami. Vo vnútri ukrýva poriadny kus na ohni grilovaného mäsa s čerstvým šalátom, rajčinou a cibuľou. Tento magický zážitok dopĺňajú nakladané uhorky, kečup a majonéza.

Hrôzostrašný Whopper dorazil aj na Slovensko
Hrôzostrašný Whopper dorazil aj na Slovensko Zdroj: Burger King

Navyše, okrem Ghost Whoppera si môžeš objednať aj nové Halloween Chicken Fries zabalené v čiernych obaloch s bielo-červenými očami. 

Podľa keltskej tradície sa počas Halloweenskej noci prelínajú svety mŕtvych a živých. Napriek tomu, že má tento sviatok u nás inú tradíciu, je čoraz populárnejší. Nechaj sa vtiahnuť do tajomnej atmosféry a ochutnaj jeden z najnávykovejších burgrov sveta. Hrôzostrašný Whopper nájdeš v ponuke bratislavských prevádzok v Auparku, Avione či Bory Mall až do vypredania zásob.

Domov
Zdieľať
Diskusia