Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2019, 10:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakladajú na Twitteri. Íra zároveň obvinili z ďalšieho sexuálneho napadnutia

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írsky zápasník síce v oktagone už dlhšie nestál, slová prezidenta UFC ho aj napriek tomu nenechali chladným.

Je to už viac než rok, čo sa Conor McGregor poslednýkrát postavil do oktagonu. Jeho súperom bol Khabib Nurmagomedov, ktorý si s ním poradil v štvrtom kole, vďaka čomu sa obhájil titul ľahkej váhy. Kontroverzný Ír síce od tohto momentu nezápasil, s jeho osobou sa však od vtedy stihlo spojiť hneď niekoľko negatívnych udalostí, ku ktorým sa teraz pridávajú aj ďalšie. 

Odporúčané
Šéf UFC tvrdí, že Conor McGregor už viac nie je šampiónom. Má nového jasného favorita Šéf UFC tvrdí, že Conor McGregor už viac nie je šampiónom. Má nového jasného favorita 19. októbra 2019, 13:18

Nedávno v rozhovore pre Boston Globe povedal, že Conor už pre neho nie je najväčším mužom v MMA, nahradil ho totiž práve Khabib. Argumentoval napríklad tým, že aj bez účasti Conora McGregora v UFC sa darí prekonávať rekordy návštevnosti, resp. predaja lístkov. Dana White zároveň prezradil, že by sa mal írsky bojovník vrátiť s ďalším zápasom do organizácie v roku 2020. 

Samozrejme, nikto mu už nevezme obrovskú zásluhu na tom, akú pozornosť dnes disciplína MMA má – bol to práve on, kto pred niekoľkými rokmi vedel, že keď bude dostatočne drzý, verejnosť si ho začne všímať a bude sa zaujímať o to, čo robí. 

Výmena názorov na Twitteri

Podľa očakávaní netrvalo dlho a Conor McGregor využil svoju obľúbenú platformu, aby vyjadril názor na slová prezidenta UFC. Khabiba vysmial za to, že jeho posledný zápas s Dustinom Poirierom nebol dostatočne veľký, čím pravdepodobne narážal aj na návštevnosť. Zároveň konštatuje, že slová, ktoré povedal Dana White v poslednom rozhovore, sú len taktikou. 

Netrvalo dlho a ozval sa aj samotný Nurmagomedov. Ten svojho minuloročného súpera vysmial za to, že je opilec a to, čo práve predviedol na sociálnej sieti, označil za fiasko. Keďže Khabib poslal svoj odkaz v azbuke, na rovnakú nôtu sa naladil aj Ír a pokračuje odpoveďou, v ktorej píše: „Vidíme sa v Moskve, mačička.“

Samozrejme, aj Khabib sleduje, čo sa okolo jeho extrémne populárneho kolegu v posledných mesiacoch deje, a tak odpovedá reakciou na aktuálnu tému napadnutia staršieho muža v bare: „V Moskve nie sú násilníci vítaní,“ dodáva ruský zápasník. Ďalšej odpovede sa už nedočkal, nie je však vylúčené, že tento internetový konflikt ešte neskončil. Conor však, pravdepodobne, musel ísť riešiť jeden vážnejší problém. 

Druhé obvinenie zo sexuálneho obťažovania 

Kým Conor McGregor bojoval o česť na Twitteri, denník New York Times prichádza s informáciou, že je zápasník obvinený z ďalšieho sexuálneho napadnutia.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Tentokrát prichádzajú informácie od ženy vo veku 20 až 29 rokov, ktorá tvrdí, že ju údajne McGregor sexuálne napadol v aute zaparkovanom pred podnikom v Dubline. 31-ročný bojovník zatiaľ nevypovedal a ani mu nebolo vznesené obvinenie, polícia vraj vychádza len zo svedectiev svedkov, ktorí boli ochotní podať výpoveď len pod zárukou anonymity. 

Ešte v marci tohto roka obletela svet správa o prvom podobnom prípade, ktorý sa mal udiať v decembri 2018 v jednom z írskych hotelov. Ani v tomto prípade nie je známe, čo presne sa dialo a polícia zatiaľ stále prešetruje všetky  dostupné dôkazy vrátane kamerových záznamov. The Notorious bol zadržaný ešte v januári, nakoniec ho však polícia prepustila a čaká sa, či bude vznesené aj obvinenie. 

Odporúčané
Conora McGregora vyšetrujú kvôli sexuálnemu napadnutiu Conora McGregora vyšetrujú kvôli sexuálnemu napadnutiu 27. marca 2019, 15:41
Domov
Zdieľať
Diskusia