Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2019, 13:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šéf UFC tvrdí, že Conor McGregor už viac nie je šampiónom. Má nového jasného favorita

ŠPORT CONOR MCGREGOR DANA WHITE UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Conor McGregor má na súčasnom záujme o bojové športy obrovskú zásluhu, aj napriek tomu však prezident prestížnej organizácie UFC vidí šampióna v niekom inom.

Podľa prezidenta prestížnej organizácie UFC už Conor McGregor nie je najväčším MMA šampiónom na svete. Dana White to potvrdil v otvorenom rozhovore pre Boston Globe, kde sa okrem iného dostal aj k téme svojho kamarátstva s Donaldom Trumpom.

Verejnosť však, pochopiteľne, najviac zaujalo jeho tvrdenie o tom, kto je v súčasnosti naozajstným lídrom: Khabib je šampiónom, Conor ním už viac nie je,“ hovorí pravdepodobne najpovolanejší odborník na zmiešané bojové umenia. Minimálne po biznisovej stránke. 

Odporúčané
Vymlátil by som z neho dušu, povedal Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora Vymlátil by som z neho dušu, povedal Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora 26. augusta 2019, 12:03

Samozrejme, nikto nemôže McGregorovi vziať zásluhy, keďže práve vďaka jeho kontroverznému prístupu dnes sledujú bojové športy obrovské masy ľudí, po stránke výkonov však už jednotkou nie je. 

Argumentom je podla šéfa UFC okrem vzájomného zápasu týchto dvoch aj skutočnosť, že sa darí organizácii prekonávať rekordy v predajoch vstupeniek aj bez účasti Conora McGregora počas celého roka 2019. Z rozhovoru sa dozvedáme, že by sa mal írsky bojovník do oktagonu vrátiť už o niekoľko mesiacov. 

Odporúčané
Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA 26. marca 2019, 10:22
Domov
Zdieľať
Diskusia