Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2019, 12:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vymlátil by som z neho dušu, povedal Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Novinári sa 66-ročného Floyda Mayweathera staršieho pýtali, ako by sa zachoval, keby na neho McGregor zaútočil podobne, ako pred pár mesiacmi na starého muža v bare. Odpoveď bola jednoznačná.

Reportérom TMZ sa podarilo na chvíľu zastaviť Floyda Mayweathera staršieho v jednom z luxusných hotelov v Beverly Hills, aby sa ho opýtali na názor v súvislosti s nedávno zverejneným videom, kde Conor McGregor udiera staršieho pána.

Odporúčané
Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey Conor McGregor napadol v bare starého muža len kvôli tomu, že odmietol piť jeho whiskey 15. augusta 2019, 15:01

Na otázku, čo by robil v podobnej situácii on reaguje, že by z neho vymlátil dušu. Následne na videu zároveň ukázal zopár rýchlych úderov do vzduchu, aby bolo všetkým jasné, že v sebe stále 66-ročný pán má reflexy, ako keď bol v najlepších rokoch. Sebaisto odpovedá aj na otázku, či mu nevadí, že je skoro dvakrát starší ako McGregor. 

Pri tejto príležitosti sa ešte reportéri pýtali aj na to, či sa podľa názoru boxerskej legendy ešte niekedy dočkáme odvety medzi Floydom Mayweatherom mladším a Mannym Pacquiaom. „Som si skoro istý, že sa ešte pobijú,“  prezrádza svoj názor stále energický 66-ročný Američan. 

Domov
Zdieľať
Diskusia