Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 15:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conora McGregora vyšetrujú kvôli sexuálnemu napadnutiu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Írskeho bojovníka vyšetruje polícia kvôli údajnému útoku z decembra.

Conor McGregor šokoval fanúšikov po celom svete, keď pred pár dňami na Twitteri oznámil, že končí kariéru v MMA. Zatiaľ nevedno, čo presne Ír plánuje, pretože ľudia na sociálnych sieťach už špekulujú, či náhodou neskončil len preto, aby mohol o niekoľko mesiacovo hlásil veľkolepý návrat.

Ako však informoval New York Times, za náhlym rozhodnutím skončiť kariéru by mohol stáť aj vyšetrovanie írskej polície. Americký denník napísal, že policajti bojovníka vyšetrujú z údajného sexuálneho napadnutia, ktoré sa malo odohrať v decembri.

Odporúčané
Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA Conor McGregor končí s kariérou zápasníka MMA 26. marca 2019, 10:22

McGregor mal byť v januári zatknutý, ale muži zákona ho zatiaľ neobvinili zo žiadneho trestného činu. Prípad ale nie je uzavretý, a tak nevedno, či McGregora neovplyvnil v rozhodovaní.

Zdroje z policajného prostredia hovoria, že sa mal útok odohrať v dublinskom hoteli Beacon Hotel. Na políciu bojovníka nahlásila žena, ktorá svedčila, že ju McGregor sexuálne obťažoval, na základe čoho museli policajti konať.

Na druhej strane, New York Times oslovili zástupcov McGregora, ktorí vyhlásili, že nejde o žiadnu novú správu. Hovorkyňa Karen Kessler médiám odkázala, aby nevytvárali senzáciu, pretože vyšetrovanie údajného útoku nie je žiadnym spôsobom prepojené s ukončením kariéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia