Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 11:28
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

4. séria Ricka a Mortyho bude šialená! Zábavný trailer odhaľuje nové planéty, mimozemšťanov a Rickove hlášky

4. séria Ricka a Mortyho bude šialená! Zábavný trailer odhaľuje nové planéty, mimozemšťanov a Rickove hlášky
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Viac serializovaný koncept začne už v 4. sérii.

Po prvých dvoch obrázkoch zo 4. série sa k nej vyjadrili aj samotní tvorcovia a konečne dostávame rovno debutový trailer. O deji toho klasicky už veľa nevieme, presnejšie povedané, vieme len to, čo vytušíme z traileru. Tak neváhaj a rovno si ho pusti. 


Justin Roiland v rozhovore pre Entertainment Weekly (odporúčame si ho prečítať celý) navyše prezradil, že 4. sériu poňali trochu inak. Koncepčne je viac seriálová a aby si ju diváci užili naplno, radí im, aby si pozreli aj celú 3. sériu. Okrem klasických hlasov budeme počuť aj hostí, ako Paul Giamatti, Kathleen Turner, Taika Waititi či Sam Neill. Poslední dvaja sa objavia v tej istej epizóde ako mimozemšťania. 

Roiland tiež potvrdil, že ich sľub o pravidelnejšom vydávaní nových sérií nebol prísľubom do prázdna. Už teraz, zatiaľ čo dokončujú 4. sériu, začínajú scenáristi písať tú piatu. Tá najbližšia bude pozostávať z 10 epizód a pokiaľ sa na tom nič nezmení, po tej 4. by sme mali dostať ešte 6 ďalších sérii. Fanúšikov ubezpečuje, že takáto dlhá pauza medzi sériami už nikdy nevznikne.

4. séria sa na Adult Swim začne vysielať 10. novembra a bude pozostávať (zatiaľ) z piatich epizód. Na záver nás potešil správou, že ak o ich seriál bude záujem zo strany producentov a štúdií, rovnako ako divákov, môžu pokračovať donekonečna. Máme postavy, ktoré nestarnú, no stále sa môžu vyvíjať. „Niekedy máme dojem, že môžeme natočiť desiatky sérií s nekonečným množstvom nápadov.“

Domov
Zdieľať
Diskusia