Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti METRO
18. septembra 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Hľadáš inšpiráciu pre svoje podnikanie? Komik Michael Szatmary to už vyskúšal v pekárni aj potravinách

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovensko je krajina s vysokou hustotou podnikateľov. O predajniach METRO a Dni podnikania to platí dvojnásobne.

Každý podnikateľ sa chce zviditeľniť.  Michaela Szatmaryho už určite poznáš ako komika vďaka jeho svojskému humoru. Neexistuje téma, z ktorej by si nedokázal vystreliť. Vedel si, že Michael má aj svoju serióznu stránku? O tom, že jeho podnikateľské začiatky neboli ľahké sa môžeš presvedčiť na vlastné oči.  Za krátky čas si už stihol vyskúšať prácu u viacerých podnikateľov , ktorí sa pravidelne zapájajú do iniciatívy Deň súkromného podnikania ako pekár, predavač či zmrzlinár.

 

Osláviť súkromné podnikanie môžeš spolu s Michaelom na Dni súkromného podnikania, ktorý sa tento rok koná 8. októbra

Získaj nových zákazníkov 

Ak ako podnikateľ riešiš svoju reklamu, pomôcť ti môže bezplatná registrácia na portáli venovanému dňu podnikania. Práve na ňom nájdu tvoji zákazníci z celého Slovenska výhodné ponuky, ktoré si pre nich môžeš pripraviť.

Hľadáš inšpiráciu pre svoje podnikanie? Komik Michael Szatmary to už vyskúšal v pekárni aj potravinách
Zdroj: Unsplash

Stránku tvorí mapa, vďaka ktorej zacieliš tých najrelevantnejších z nich.  Navyše, projekt je zároveň podporený zaujímavou mediálnou kampaňou, ktorá zahŕňa online reklamu, reklamu na vonkajších plochách, PR podporu v celoslovenských a regionálnych médiách a na sociálnych sieťach.

Podnikateľská fiesta

V rámci tejto kampane dostaneš aj možnosť posunúť svoje podnikanie o kúsok vyššie. Pomôžu ti k tomu prednášky o inováciách a novinkách vo svete online a offline podnikania.  Vidieť ich budeš môcť na Podnikateľskej fieste s SBA, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 26. septembra 2019 na pôde Slovak Business Agency v Bratislave. 

O pútavý deň sa postará nielen moderátor Michael Szatmary, ale najmä zaujímavé témy a kvalitní speakri. Všetky podnikateľské pokusy Michaela Szatmaryho nájdeš tu


Deň súkromného podnikania už štvrtý rok organizuje spoločnosť METRO v spolupráci s partnermi Slovak Business Agency (SBA), Združenie podnikateľov Slovenska (ZPS) a Združenie mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS). Podporu ponúka všetkým podnikateľom a ich zákazníkom bez ohľadu na odvetvie, v ktorom pôsobia.

Domov
Zdieľať
Diskusia