Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
5. septembra 2019, 8:25
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Otestovali sme indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala?

Otestovali sme indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala?
Zdroj: Daniel Mikolášik/REFRESHER
GASTRO INDIA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ako v našom teste obstáli nové indické burgre a Finger Food?

McDonald's je známy, že sa svojim zákazníkom snaží na pravidelnej báze prinášať nové chute, receptúry a zaujímavé gastro kombinácie. Po novom sa do ponuky dostala dvojica burgrov v rámci indickej ponuky s názvom Tikka Masala Cheese a Tikka Masala Chicken.

My sme sa po nedávnej ochutnávke ázijských Kreveta-shi a Krava-shi burgrov rozhodli vyskúšať osobne aj lákavé netradičné sendviče so závanom Indie. Okrem nich sme otestovali aj tiež pomerne nový Finger Food, a teda malé doplnkové jedlo v podobe troch syrových koliesok s kuriatkami obalenými v chrumkavom ceste. To však nijako nesúvisí s novou indickou ponukou.

Odporúčané
Otestovali sme ázijskú ponuku McDonald's. Čo sa skrýva za burgrami Kreveta-shi a Krava-shi? Otestovali sme ázijskú ponuku McDonald's. Čo sa skrýva za burgrami Kreveta-shi a Krava-shi? 28. mája 2019, 15:29

Otestovali sme novú indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala?
Otestovali sme novú indickú ponuku v McDonald's. Ako chutí burger Tikka Masala? Zdroj: McDonald's

Je však dôležité zmieniť, že novinka nie je uvedená v rámci sezónneho menu. To sa už niekoľko týždňov nijako nemenilo, čo znamená, že v aktuálnej ponuke sú stále Clubhouse burgre so 100 % hovädzím mäsom. Indické potešenie v ponuke vystriedalo doposiaľ úradujúce Safi burgre.

Domov
Zdieľať
Diskusia