Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 7:49
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Bratislavské módne podujatie FashionLIVE! čakajú veľké zmeny

Bratislavské módne podujatie FashionLIVE! čakajú veľké zmeny
Zdroj: Fashion LIVE!
MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Siedme pokračovanie jediného relevantného fashion weeku v Bratislave príde tentokrát v novom šate.

Módna scéna funguje na Slovensku špecifickým spôsobom. Na rozdiel od svetových metropol, v ktorých sa organizujú týždne módy vždy pri príležitosti jarnej aj jesennej sezóny, je u nás sezóna len jedna – prezentovať sa bude už o pár týždňov. Bratislavské podujatie FashionLIVE! však tentokrát prešlo pomerne veľkou zmenou a okrem nových priestorov sa tak mení aj samotný dátum. 

Odporúčané
Na Fashion LIVE! nebola núdza o štýlové outfity. Okrem známych osobností sa nedali zahanbiť ani bežní návštevníci Na Fashion LIVE! nebola núdza o štýlové outfity. Okrem známych osobností sa nedali zahanbiť ani bežní návštevníci 19. októbra 2018, 13:22


25 návrhárov a značiek z domácej, ale aj zahraničnej scény tak bude prezentovať svoje kolekcie počas troch dní (4.10.–6.10.2019). Z tradičnej lokality Starej tržnice sa ich prehliadkové móla presunú do neďalekej budovy bývalého Prioru. Tá totiž aktuálne prechádza väčšou rekonštrukciou a na jej 1. poschodí, ktoré je aktuálne "odstrojené", sa tak bude realizovať hlavný program tohto podujatia. 

„Každý rok sa snažíme našim fanúšikom a širokej verejnosti priniesť niečo nové a zaujímavé. Tento rok moment prekvapenia prinášame spolu s novým miestom konania aj termínom o dva týždne skôr, ako bolo zvykom. Zároveň však chcem dodať, že sme vďační Starej tržnici za šesť rokov perfektnej spolupráce, teraz sa nám však naskytla príležitosť, usporiadať podujatie v ikonických priestoroch bratislavského obchodného domu pred jeho veľkou rekonštrukciou. Verejnosť tak bude mať jedinečnú príležitosť zažiť toto miesto v úplne novom rozmere." povedala Zorka Husarčíková, manažérka podujatia Fashion LIVE!.

Bratislavské podujatie FashionLIVE! čakajú veľké zmeny
Bratislavské podujatie FashionLIVE! čakajú veľké zmeny
Obchodný dom Prior, spojený s hotelom Kyjev, bol postavený pred viac než 50-timi rokmi. Okrem iniciatívy Lousyho Aubera, ktorý sa rozhodol pomalovať fasádu spomínaného hotelu, tak bol už najvyšší čas, aby sa začal meniť aj vzhľad Prioru. Ten by sa mal v najbližších mesiacoch prispôsobiť aktuálnej dobe zvonku, ale aj zvnútra a Fashion LIVE! tak bude pravdepodobne posledným podujatím, ktoré sa uskutoční pred jeho novou premenou. 
 

Majiteľ George Trabelssie bol od začiatku nadšený nápadom na usporiadanie Fashion LIVE!: „Bratislavský Prior bol prvý módny  obchodný dom v Československu. Tu sa predávali tie najmodernejšie kúsky v najmodernejšom prostredí. Nová éra moderného obchodného domu ani nemôže mať lepší štart, ako práve trojdňový maratón najvýznamnejších módnych prehliadok roka.“

Domov
Zdieľať
Diskusia