Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2019, 15:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po Bratislave sa prechádzal nahý muž, skončil na policajnej stanici za prečin výtržníctva

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bratislavská polícia informuje o vtipnom prípade z hlavného mesta.

Na Slovensku nás podľa SHMÚ čakajú posledné skutočne teplé dni, v začiatku septembra má prísť jeseň a sychravé počasie s chladnými ránami. Hydrometeorologický ústav však zatiaľ v niektorých oblastiach hlavne na juhu krajiny vydal aj teplotné výstrahy prvého stupňa a Slováci bojujú s rekordnými horúčavami. 

Odporúčané
Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu Polícia kontroverznú kampaň s trhaním slúchadiel vymýšľala 20 minút. Odborník tvrdí, že mala črty hoaxu 28. augusta 2019, 19:24

Bratislavská polícia na svojom oficiálnom facebookovom profile informuje o vtipnom prípade zo včerajšieho dňa. Pohotovostná motorizovaná jednotka si všimla, že sa za bieleho dňa prechádza po Račianskej ulici v hlavnom meste úplne nahý muž. Keďže sa dá takéto konanie kategorizovať ako výtržníctvo a hrubá neslušnosť, exhibicionista bol eskortovaný na policajné oddelenie. 

Z príspevku na sociálnej sieti vyplýva, že poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III už v tejto veci začal trestné stíhanie, nie je však jasné, aká bola motivácia 35-ročného Slováka a aký trest mu za svojský boj proti vysokým teplotám hrozí. 

 
 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia