Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2019, 21:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6 prstov na nohe Kim Kardashian baví internet. Modelka a podnikateľka nezvládla úpravu fotky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Modelka a podnikateľka zverejnila fotku, na ktorej má 6 prstov na nohe, teraz si z nej uťahuje internet.

Kim Kardashian aj jej sestry sú známe tým, že na Instagrame často upravujú realitu vo svoj prospech prostredníctvom aplikácií. Aktuálne sa však modelke a podnikateľke podarilo zverejniť úpravu, ktorá sa dá vysvetliť len veľmi ťažko. Na promo snímke ku novým parfumom má totiž na ľavej nohe až 6 prstov.

Odporúčané
Som úspešná vďaka Paris Hilton, naštartovala mi kariéru, prezrádza Kim Kardashian Som úspešná vďaka Paris Hilton, naštartovala mi kariéru, prezrádza Kim Kardashian 20. augusta 2019, 8:07

Neuniklo to pozornému oku jej sledovateľov, ktorí chybu rozšírili natoľko, že je Kim na smiech celému svetu. Fotka je obzvlášť úspešná aj kvôli tomu, že sa na nej kontroverzná influencerka nachádza spoločne s Kylie Jenner, ktorá patrí medzi najsledovanejšie osobnosti na Instagrame. 

Samotná Kim sa ku situácii nevyjadrila, je však možné, že ide o marketingový ťah, aby získal komerčný príspevok ešte väčší dosah. V konečnom dôsledku však máme ďalší dôkaz o tom, že sociálne siete nie sú ideálnym miestom na reflektovanie prirodzenosti, obzvlášť v prípade profilov, ktoré sa živia úspešnosťou príspevkov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domov
Zdieľať
Diskusia