Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 8:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Som úspešná vďaka Paris Hilton, naštartovala mi kariéru, prezrádza Kim Kardashian

ZAUJÍMAVOSTI PARIS HILTON
Uložiť Uložené

Veľká časť internetového publika stále nerozumie, prečo je Kim Kardashian slávna, a tak sa modelka a podnikateľka rozhodla odhaliť čosi viac zo svojho súkromia.

Kim Kardashian v pokračovaní úspešnej show Keeping Up With the Kardashians verejne prezradila, komu v skutočnosti najviac ďakuje za svoj súčasný úspech.

Málokto pravdepodobne doteraz vedel, že pred tým, ako zarábala milióny podnikaním vo viacerých oboroch, pracovala ako stylistka pre známu herečku a modelku Paris Hilton. Kim tvrdí, že práve ona jej naštartovala úspešnu kariéru, neskôr sa však ich cesty na dlhú dobu rozišli približne v roku 2011. 

Odporúčané
Kim Kardashian má sexepílu na rozdávanie a jej outfity za posledné mesiace sú toho dôkazom Kim Kardashian má sexepílu na rozdávanie a jej outfity za posledné mesiace sú toho dôkazom 9. marca 2019, 10:20

“Spravila by som pre ňu všetko, doslova mi dala kariéru a som rada, že to môžem priznať na plnej čiare,“ dodáva Kim Kardashian v súvislosti s tým, že by sa mala objaviť v najnovšom videoklipe Paris Hilton. 

Dnes Kim na oficiálnom instagramovom profile sleduje 150-miliónov ľudí, má vlastnú kozmetiku, značku tvarovacej spodnej bielizne, je úspešnou modelkou a za príspevok na Instagrame si môže vypýtať aj 3,5 milióna dolárov. Zárobky jej prináša aj televízna show.

Odporúčané
Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka Katy Perry čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho obťažovania, tentokrát sa ozvala známa moderátorka 16. augusta 2019, 21:16

Paris sa síce na životnú úroveň rovnako nemôže sťažovať, o jej Instagram je však podstatne menší záujem, sleduje ju „len“ 10 miliónov ľudí. V tomto prípade však platí klasická rovnica, čím viac sledujúcich, tým viac falošných sledujúcich

Nie je vylúčené, že Kim Kardashian aktuálnymi slovami naráža na obdobie okolo roku 2007, kedy sa na verejnosť dostali porno nahrávky. Stalo sa to práve po vzore Paris Hilton, ktorej intímne videá unikli pár rokov pred tým. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

Domov
Zdieľať
Diskusia