Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2019, 16:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bol to strašidelný a ponižujúci zážitok, komentuje A$AP Rocky mesačné uväznenie vo Švédsku

HUDBA ASAP ROCKY ŠVÉDSKO
Uložiť Uložené

Americký raper je späť vo forme, do Európy sa však pravdepodobne dlhší čas vrátiť neplánuje.

Už zajtra, 14. augusta sa rozhodne o tom, či sa bude musieť americký raper vrátiť do Švédska kvôli incidentu, ktorý sa odohral v závere júna v centre Štokholmu.

Polícia A$AP Rockyho zadržala a väzobne vyšetrovala jeho prípad celý mesiac, počas ktorého sme sa viackrát dozvedeli o tom, že nie je držaný v úplne vhodných podmienkach. Tieto slová potvrdili napríklad aj Snoop Dogg, Quavo alebo Sheck Wes, ktorí rovnako mali negatívne skúsenosti so švédskou políciou.

Odporúčané
Do Švédska sa už nikdy nevrátim, tvrdí A$AP Rocky Do Švédska sa už nikdy nevrátim, tvrdí A$AP Rocky 4. augusta 2019, 14:05

Samotný Flacko ešte verejne vyhlásil, že ho za mrežami zosmiešňovali a vulgárne mu nadávali. Za problém považoval aj služby väznice a zariadenie cely, kde strávil zopár týždňov. 

„To, čo som zažil, bolo šialené. Bol to strašidelný a ponižujúci zážitok, ale teraz som tu,“ prezradil raper počas svojho prvého koncertu od prepustenia. Dodáva, ako mu pomohol Boh a tiež skutočnosť, že sa za neho fanúšikovia modlili. „Hip-hop nikdy nebol taký silný,“ uzatvára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia