Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je platená PR správa spoločnosti Poštová Banka.
12. augusta 2019, 14:04
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Hľadáš lásku? Teraz by sa ti to mohlo podariť. Ako to, že sme v lete príťažlivejší?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Leto robí zázraky! V lete síce máme viac príležitostí a chuti spoznať niekoho nového, ale sila tohto ročného obdobia je v niečom inom.

Vždy na jar počúvame, ako sa nám s predlžujúcimi sa dňami a skracujúcou sa dĺžkou sukní zapaľujú lýtka. Samotné stúpajúce teploty však nemajú vplyv na našu atraktívnosť, chuť flirtovať či dokonca záujem zoznamovať sa hlava-nehlava s každým, kto o nás zavadí pohľadom.

Pravdou je, že množstvo testosterónu zvyšuje aj vitamín D, ktorého najlepším zdrojom je práve pobyt na slnku. No márne by si čakal, že už po hodine slnenia sa vystrelí hladina tohto hormónu do vášnivých výšok. Leto určite praje láske o niečo viac ako iné ročné obdobia, ale deje sa tak vďaka kombinácií viacerých faktorov.

Hľadáte lásku? Teraz by sa vám to mohlo podariť! Ako to, že sme v lete príťažlivejší?
Hľadáte lásku? Teraz by sa vám to mohlo podariť! Ako to, že sme v lete príťažlivejší?

Ako je teda možné, že...

V lete sa chlapi za ženami otáčajú častejšie?

Ver tomu, že ženy v krátkej sukni by dosiahli rovnaký efekt aj v decembri. Ale ktorá by riskovala zápal kvôli otáčajúcim sa chlapským hlavám? Samozrejme, že dievčina s odhalenými nohami na vysokých podpätkoch a v priliehavom tielku upúta skôr ako krása ukrytá v zimnom kabáte. Slnko a hormóny s tým nič nemajú.

V lete sú muži odvážnejší?

Ty by si mal chuť osloviť zvädnutého človeka, ktorý plynule prešiel z jarnej únavy do jesennej depresie? Pozval by si na kávu niekoho, koho by z melancholickej nálady neprebralo ani vedro kofeínu? Presne takí bývame v zimných mesiacoch počas chladných, kriticky krátkych a k tomu ešte aj väčšinou zamračených dní. Aké počasie, taká naša nálada a také aj naše celkové vyžarovanie. Zapíš si za uši, každý z nás vyzerá presne tak, ako sa cíti, od čoho sa, pochopiteľne, odvíja aj stupeň našej príťažlivosti.

V lete je väčšia šanca nájsť si niekoho?

Prečo stále čakáš, že láska ti zazvoní pri dverách, kým sedíš pri telke, vo vyťahanom svetri a v hrubých ponožkách? Príležitosť robí zlodeja a príležitosť robí aj lásku. Čo myslíš, ktoré ročné obdobie prináša viac takých príležitostí, festivalov, výletov, stanovačiek, chatovačiek, posedení v meste?

V lete si skôr zlomíme srdce?

Kvôli kombinácii všetkých spomenutých faktorov. Menej oblečenia, viac úsmevu, oveľa viac príležitostí, a tým pádom aj väčšia šanca, že sa popáliš. Aj počas horúceho leta si treba zachovať chladnú hlavu. Ale aj z letnej lásky sa môže vyvinúť krásny, dlhoročný vzťah bez záväzkov, z ktorého môžeš veľa vyťažiť a určite ťa nesklame. My sme takú našli - platbu hodinkami či mobilom, ktorá je pohodlná, smart a fakt sexy. Dosť bolo dilemy, kde na kúpalisku, na korčuliach alebo pri behu schovať peňaženku, mince, karty...

 

Letná láska prináša množstvo výhod!

Jasné, lásku si za peniaze nekúpiš, ale cesta k nej niečo stojí. Stretávať a spoznávať sa môžete aj na lavičke v parku, ale nezabúdaj, že láska ide cez žalúdok. Pozvanie na večeru, drink alebo do kina je predsa len o niečo pôsobivejšie.

Nemáš na to? Tak nevyhadzuj peniaze za veci, ktoré dnes dokážeš získať už aj ZADARMO! Jednou z nich je napríklad účet v banke. Poštová banka ho ponúka všetkým do 27 rokov, aj NEŠTUDENTOM. A keďže táto banka miluje technologické novinky a vie, čo dnešná generácia potrebuje, umožňuje ti platiť i smartfónmi a hodinkami.

 

Hľadáte lásku? Teraz by sa vám to mohlo podariť! Ako to, že sme v lete príťažlivejší?
Hľadáte lásku? Teraz by sa vám to mohlo podariť! Ako to, že sme v lete príťažlivejší?

A že také ešte nemáš? Otvor si účet zadarmo v Poštovej banke a hráš o iPhone 8, hodinky Fitbit Versa alebo Garmin Vivoactive 3 či dokonca o smartfón Samsung Galaxy A5.  A keď si už konečne vyskúšaš niektorú zo smart platieb, veríme, že tejto lásky sa už nikdy nebudeš chcieť vzdať.

Čo je super, lebo ďalším benefitom vzťahu s Poštovou bankou je aj odmena za smart platby.  Do konca septembra za ne získaš cashback až do výšky 30 €.  Páči sa ti účet zadarmo, možnosť vyhrať hodnotné ceny, platiť hodinkami, telefónom a dostať za to až 30 €? Nám sa táto letná láska plná výhod pozdáva. Viac sa dozvieš na www.postovabanka.sk/ucet.

Domov
Zdieľať
Diskusia