Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď sa 6ix9ine vráti z väzenia a začne znovu nahrávať, raper z Comptonu ukončí kariéru. Tvrdí, že udavačov neakceptuje

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Slim 400 sa len nedávno vrátil z nemocnice po tom, čo bol 9-krát zasiahnutý strelnou zbraňou.

Prípad okolo Tekashiho síce aktuálne neprináša nové informácie, zvyšok jeho kolegov sa však stále veľmi aktívne venuje osočovanie za údajné udavačstvo. Vyjadrili sa aj legednárne mená ako Snoop Dogg alebo 50 Cent, suverénne najčastejšie sa však o slovo hlási YG, s ktorým mal 6ix9ine konflikt už pred uväznením. 

Odporúčané
Ak sa priznajú poslední dvaja obvinení, 6ix9ine by mohol byť do konca roka na slobode Ak sa priznajú poslední dvaja obvinení, 6ix9ine by mohol byť do konca roka na slobode 29. júna 2019, 11:53

Za Compton sa teraz hlási aj YGho dobrý kamarát Slim 400, ktorý sa len nedávno vrátil z nemocnice po tom, čo ho niekto na ulici postrelil 9-krát. Ešte pred troma týždňami bojoval o život, dnes sa už strelcom vysmieva. Zároveň sa vyjadruje aj na adresu udavačov a dodáva, že v prípade, že sa Tekashi po prípadnom prepustení vráti ku hudobnej kariére, s rapom skončí

Rovnako odcudzuje aj interpretov, ktorí sú ochotní s udavačmi robiť, obzvlášť, keď je ich udavačstvo potvrdené čierne na bielom.

Slim má na konte hneď niekoľko hitov, reprezentuje klasický pouličný rap a s veľkou pravdepodobnosťou toho ešte môže v svojej kariére veľa dokázať, a tak bude zaujímavé sledovať, či toto ultimátum v prípade návratu 6ix9ine na scénu splní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa blim Foe #400icewata (@slim400blk),

Domov
Zdieľať
Diskusia