Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2019, 8:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zayo a Ego neprišli do klubu, aby ti prebrali ženu

HUDBA EGO ZAYO
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew vydáva posledný vizuál k debutovému projektu Navždy Mladý.

Zayov debutový projekt sa tešil obrovskému úspechu aj pozornosti, čo dokázal na svojom turné naprieč Slovenskom a Českom. Podarilo sa mu vypredať množstvo zastávok a za všetko hovoria aj čísla sledovanosti. Túto etapu teraz uzatvára posledným videoklipom k svojmu vôbec prvému celistvému počinu Navždy Mladý. 

Vizuálne spracovanie tentokrát dostáva klubový banger In Da Club, na ktorom hosťuje aj tretina Kontrafaktu Ego. Ten má ku chalanom z Haha Crew dlhodobo prirodzene blízko, takže spolupráca nikoho ani na albume neprekvapila. V konečnom dôsledku je Floso stále najväčším podporovateľom novej vlny raperov spomedzi všetkých etablovaných mien. 

O tvorbu jednoduchého reprezent vizuálu s kamarátmi v pozadí a efektmi sa postaral Džagy a hudobnú produkciu v tomto prípade doplnil Nuri. Aktuálne bude v rámci FCK THEM rada na Sameyovi, ktorý už čoskoro vydá ďalšie sólo, následne by sa však mohol opäť o slovo prihlásiť Zayo. Nechajme sa prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia