Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Treska Žilina.
6. augusta 2019, 14:29
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Únavu z ťažkej noci na Grape môžeš zajesť treskou v rožku úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do súťaže

GASTRO GASTROPRIEMYSEL TRESKA
Uložiť Uložené

Obľúbená lahôdka, ku ktorej už symbolicky patrí biely rožok, prichádza na piešťanské letisko s dvomi novými špecialitami.

Festivalová sezóna je rozbehnutá a Slováci sa už nevedia dočkať festivalu Grape. Tisíce ľudí si opäť prídu užiť skvelú atmosféru, ku ktorej neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo.

Tento rok bude na Grape novinkou pojazdný TreskaBar. Už podľa názvu je jasné, o akú pochúťku pôjde. Legendárnu žilinskú tresku ti tu naservírujú priamo do rožka. 

Generáciami obľúbená rybacia lahôdka, ku ktorej už symbolicky patrí biely rožok, prichádza na piešťanské letisko s dvomi novými špecialitami. A to nie je ani zďaleka všetko, vďaka súťaži od Ryba Žilina môžeš získať netradičné občerstvenie pre seba aj svojho kamoša úplne zadarmo. 

Na Grape môžeš hodovať na treske v rožku úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do novej súťaže a vyhrať dobroty pre teba aj kamoša
Na Grape môžeš hodovať na treske v rožku úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do novej súťaže a vyhrať dobroty pre teba aj kamoša Zdroj: Ryba Žilina

Pikantné aj fit novinky

V štvorkolesovom bare si budeš môcť objednať klasiku Tresku Exklusiv, ale i pikantnejšiu a korenistú alternatívu s názvom Žilinská treska. Výsledkom je unikátny šalát, aký doteraz na slovenskom trhu nebol – s treskou aj sleďmi.
  
Úderný názov má aj druhá novinka. PERFISH Treska s jogurtom je alternatíva pre tých, ktorí vyznávajú fit a zdravý životný štýl. Špecialita, pod ktorú sa podpisuje aj Slovenská kardiologická spoločnosť, obsahuje až 45 % podiel rýb a jej energetickú hodnotu príjemne vyvažuje smotanový jogurt gréckeho typu.

Na Grape môžeš hodovať na treske v rožku úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do novej súťaže a vyhrať dobroty pre teba aj kamoša
Na Grape môžeš hodovať na treske v rožku úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do novej súťaže a vyhrať dobroty pre teba aj kamoša Zdroj: Ryba Žilina

 

TreskaBary po celom Slovensku 

Ak nie si veľmi festivalový tip, TreskaBary nájdeš aj po Slovensku. Máš v nich istotu, že ťa tam čaká najčerstvejšia ponuka špecialít priamo z výrobných závodov Ryba Žilina. Zastaviť sa na nejakú dobrotu môžeš napr. v Žiline, Rajci, Považskej Bystrici, Martine a Prešove. 

V Ryba Žilina pracujú na tom, aby sa sieť týchto originálnych slovenských prevádzok s lahôdkami stále rozrastala a my veríme, že sa rybacích barov čoskoro dočkáme aj v ostatných slovenských mestách.

Pravdepodobne sme ťa navnadili na poriadnu dávku tresky v rožku, a tak ti už nezostáva nič iné, než sa zapojiť do súťaže. Ak si chceš festival Grape spríjemniť tradičnou dobrotou, ktorá ti po ťažkej noci rozhodne prospeje, klikaj na instagramový príspevok, daj follow profilu @treska_zilina a zapoj sa v komentároch.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia