Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2019, 14:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tisíce ľudí si zaplatili poistku proti únosu mimozemšťanmi. Dostaneš 10 miliónov dolárov, aj keď ťa unesú z Area 51

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Človek sa musí poistiť predtým, ako vtrhne do Area 51.

Ak ťa unesú mimozemšťania, vďaka špeciálnemu poisteniu môže tvoja rodina zostať finančne zabezpečená. Vtipná nápad dostal Mike St. Lawrence už v roku 1987, keď pomocou svojej firmy začal ponúkať Alien Abduction Insurance vo výške 10 miliónov dolárov, informovala televízia Fox35 Orlando.

V praxi to znamená, že ak ťa unesú mimozemšťania a ty potom spoločnosti pošleš dôkaz s podpisom mimozemšťana o únose, môžeš si nárokovať na vyplatenie poistnej sumy. Háčik spočíva len v tom, že podľa podmienok ti bude 10 miliónov dolárov vyplatených vo forme 1 dolára ročne po dobu 10 miliónov rokov.

Tisíce ľudí si zaplatili poistku proti únosu mimozemšťanmi. Dostaneš 10 miliónov dolárov, aj keď ťa unesú z Area 51
Zdroj: Alien Abduction Insurance
Mike St. Lawrence predal za posledných viac ako 30 rokov okolo 6-tisíc poistení proti únosu mimozemšťanmi. Sám sa vyjadril, že kedysi ľudia poistenie vnímali výlučne ako absurdný vtip, ale v dnešnej dobe vraj pribúda ľudí, ktorí takýto únos berú ako skutočnú možnosť.

Papierový certifikát o poistení si môžeš zakúpiť za 24,95 dolára, zatiaľ čo digitálnu verziu môžeš získať už za 19,95 dolára. Mike dokonca v posledných týždňoch rozšíril svoje poistné krytie aj na únos priamo z Area 51, čím reagoval na virálnu facebookovú udalosť.


V minulosti dokonca jednému poistencovi uznal nárok na vyplácanie krytia. Chlapík mu s pomocou profesora dokázal, že implantát v jeho tele nepochádza z materiálov, ktoré by sa vyskytovali na Zemi, a tak mu 10 rokov vyplácal dolár ročne. Neskôr však stratili kontakt.

Mike konštatuje, že ak ľudia poistenie berú seriózne, jednoducho im ho nepredá. Všetkých vopred upozorňuje na humornú stránku svojho poistenia. Vraj nechce nikoho obrať o peniaze, a tak si dáva pozor na to, koho poistí a koho radšej odmietne.

Domov
Zdieľať
Diskusia