Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2019, 18:26
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Koleso, ktoré sa po diaľnici kotúľalo nebezpečnou rýchlosťou, spôsobilo vážnu dopravnú nehodu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Predtým, ako pneumatika narazila do čierneho SUV amerického policajta, preskočila auto jeho manželky s tromi deťmi.

Vodiči v New Jersey zostali v poriadnom šoku, keď sa zrazu odpojilo mohutné koleso a nebezpečnou rýchlosťou sa valilo po rušnej diaľnici. Jednému účastníkovi premávky sa dokonca podarilo celú situáciu zaznamenať. Zábery z miesta nehody vyzerajú ako z akčného filmu.

Pneumatika počas rýchleho kotúľania predbiehala autá v smere jazdy, až kým sa jej nepodarilo preskočiť betónovú bariéru a ohrozovať vodičov v protismere. Po pár sekundách napokon narazila do čierneho SUV.

Podľa informácii kanálu ABC 7 malo ísť o automobil značky Jeep, ktorý šoféroval policajt John Rice z amerického Piscataway. V aute pred ním sa mala nachádzať jeho manželka s ich tromi deťmi. „Spočiatku som sa bál, že pneumatika zasiahne auto predo mnou s mojou ženou a deťmi. Po celý čas mi išla hlavou myšlienka: Prosím, nech sa tak nestane,“ opisuje policajt.

Rýchlo sa kotúľajúce a skákajúce koleso najprv preskočilo auto jeho manželky a až potom narazilo do Jeepu. Na čiernom SUV spôsobilo rozsiahle škody. Podľa všetkých informácii však vodič poškodeného auta, aj napriek desivým záberom z videa, nebol vážne zranený.

Domov
Zdieľať
Diskusia