Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 19:18
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kaviareň v Bratislave si citrón účtuje zvlášť. Voda je navyše drahšia než káva

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Kaviarni v Avione sa pre dobro svojej peňaženky radšej vyhni.

Bratislava je dobre známa astronomickými cenami za vodu, no tie najvyššie čísla na pokladničných bločkoch očakávame najmä v centre hlavného mesta, nie na jeho predmestí. Facebooková stránka Nekŕmte naś odpadom však zverejnila fotografiu účtu z kaviarne v obchodnom centre Avion, ktorý leží takmer pri letisku, a čísla sú astronomické.

Za pollitrový džbán vody z vodovodu si kaviareň vypýtala vyše tri eurá, pričom aj káva bola výrazne lacnejšia. Čo je však zarážajucejšie, k džbánu vody dostali zákazníci kaviarne aj plátok citrónu, ktorý si kaviareň zaúčtovala zvlášť, a to rovno za nemalých 0,90 €.

Dohromady sa tak posedenie pri dvoch kávach a vode, ktorá je vo väčšine kaviarní súčasťou servisu pri kávach zadarmo, vyšplhalo takmer na desať eur. Ak nechceš svoju peňaženku týrať, radšej sa vyber do iného podniku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia