Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 16:31
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Zadržali im kamoša, tak sa 50 tínedžerov pokúsilo vlámať do policajnej stanice. Pri snahe o oslobodenie museli byť zavolané posily

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bavorská polícia mala veľmi rušnú noc.

Párty na oslavu konca školy bývajú často poriadne zážitky, no v bavorskom mestečku Starnberg tá nedávna skončila zadržaním päťdesiatich študentov. Všetko sa udialo počas noci zo štvrtka na piatok, píše BBC.

Udalosť začala privolaním polície na hlučnú párty, kde zadržali chlapca, ktorého popísali ako hlučného a agresívneho. Okrem iného tiež prišiel k ochranke a spýtal sa ich, či mu náhodou nepredajú drogy. Keď policajti tínedžera odviedli do cely predbežného zadržania, povedal svojim kamarátom, aby našli cestu, ako ho dostanú von.

O niekoľko momentov neskôr sa pred policajnou stanicou zjavilo 50 tínedžerov, ktorí na budovu hádzali fľaše a pokúsili sa vlámať cez predné dvere, aby kamaráta oslobodili. Jeden z chalanov sa tiež pokúsil kopnúť policajta do brucha. Okrem iného rozbili okno a strhli nápis Polícia z budovy.

Kým sa policajtom podarilo zavolať posily, v skupinke už bolo 100 ľudí, no nakoniec všetkých rozpustili. Traja tínedžeri sú teraz obvinení z pokusu o oslobodenie väzňa a z poškodzovania majetku.

Domov
Zdieľať
Diskusia