Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 18:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hrdinovia Zombielandu sú späť! V prvom traileri druhého dielu si užívajú zabíjanie zombíkov aj blbnutie v Bielom dome

Hrdinovia Zombielandu sú späť! V prvom traileri druhého dielu si užívajú zabíjanie zombíkov aj blbnutie v Bielom dome
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Tallahassee, Columbus, Wichita a Little Rock konečne hlásia návrat.

O pokračovaní populárnej zombie komédie s názvom Zombieland, ktorého premiéry sa dočkáme o niekoľko málo mesiacov, už nejakú dobu vieme. A hoci sme tak trochu dúfali, že by sa nám mohli prvé zábery odhaliť na nedávnom Comic-Cone v San Diegu, nestalo sa tak. To však v tejto chvíli vôbec nevadí, pretože tvorcovia ten vytúžený trailer pre Zombieland 2: Double Tap práve zverejnili.

Čo sa samotného príbehu týka, tak stále nevieme nič konkrétne. Snáď iba toľko, že sa hrdinovia Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) a Little Rock (Abigail Breslin) budú musieť postaviť vyvinutému druhu zombíkov. No ako si mohol zistiť aj vďaka priloženej ukážke, Zombieland 2: Double Tap sa podľa všetkého ponesie presne v tom istom duchu, ako skvelá jednotka. A my rozhodne nie sme proti.

Hlavná štvorka, z ktorej sa už v post-apokalyptickom svete stala akási rodina, sa tak v pokračovaní dostane napríklad aj do Bieleho domu, kde sa, ako inak, poriadne vyblbne. Spolu s nimi však stretneme aj niekoľko celkom nových hrdinov. Snáď teda nesklamú. Dvojka zatiaľ vyzerá nesmierne sľubne a my sa už nevieme dočkať, čo všetko si pre nás tvorcovia pripravili tentokrát.

Odporúčané
Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) Joker je najzárobkovejším R-kovým filmom histórie a šplhá k miliarde. Zombieland 2 prekoná tržby jednotky (Box Office) 28. októbra 2019, 17:42

Za réžiou opäť stojí Ruben Fleischer (Venom, Zombieland), na scenári pracovali Rhett Reese s Paulom Wernickom (obaja Deadpool, Zombieland) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Zoey Deutch, Rosario Dawson, Luke Wilson, Thomas Middleditch či Avan Jogia. Premiéra je u nás naplánovaná na 24. októbra (říjen) 2019 a pre viac informácií klikaj sem.

Hrdinovia Zombielandu sú späť! V prvom traileri druhého dielu si užívajú zabíjanie zombíkov aj blbnutie v Bielom dome
Zdroj: Columbia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia