Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2019, 8:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Chlapec jazdil na elektrickej kolobežke po päťprúdovej diaľnici v strede rannej špičky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na texaskej diaľnici mohlo dôjsť k vážnej nehode.

Tesne pred deviatou hodinou ráno vodiči áut na päťprúdovej diaľnici rozhodne nečakali, že medzi nimi uvidia mladého chalana na elektrickej kolobežke, ktorý si takto rozhodol urýchliť cestu do svojho cieľa.

Na diaľnici v texaskom meste Dallas ostali vodiči v šoku, keď pomedzi nich prekľučkoval mladý chalan. Na kolobežke sa pritom nielenže vydal na rušnú diaľnicu, a to rovno v rannej špičke, no okrem toho jazdil mimoriadne nezodpovedne.

Zo záhadných dôvodov bol totiž v ľavom pruhu, pričom sa v priebehu desiatich sekúnd dostal do pruhu úplne vpravo, a to za trúbenia a kriku ostatných vodičov.

Svedkovia pritom usúdili, že chalan toto neurobil prvýkrát a svoj život na diaľnici riskuje pravidelne, keďže sa javil až príliš pokojný. Elektrická kolobežka pritom ani nebola jeho a patrila spoločnosti Lime, ktorá ich prenajíma.

Domov
Zdieľať
Diskusia