Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2019, 18:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V londýnskom autobuse zbili dve lesbičky, pretože sa pred partiou chlapov odmietli bozkávať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Cesta nočným spojom spôsobila dvojici obrovské bolesti.

Melania Geymonat momentálne býva v Londýne, kam si odskočila zo školy, aby si mohla v lete privyrobiť ako letuška. V britskom meste žije so svojou priateľkou Chris a aj keď doteraz vo svojom živote zažila množstvo verbálnych útokov kvôli vlastnej sexuálnej orientácii, nikdy ju fyzicky nenapadli, píše BBC.

Zmenilo sa to v nočnom autobuse, ktorým sa Melania a Chris vracali z párty v časti Camden Town. Sedeli na vrchnom podlaží autobusu a pobozkali sa, čo si zrejme všimla partia mladých mužov sediacich za nimi. Zrejme si všimli bozk, a tak lesbičky oslovili.

Začali im dávať sexuálne návrhy, rozprávali o sexuálnych polohách a napokon od nich žiadali, aby sa pred nimi bozkávali. Melania v médiách vyhlásila, že sa snažila situáciu upokojiť a s chlapcami si zažartovať, že im nerozumejú, ale o chvíľu už po dvojici začali hádzať mince a Chris napadli.

Melania ju šla brániť, a tak si obidve z napadnutia odniesli niekoľko rán do tváre a podozrenie na zlomený nos. Muži im potom ukradli kabelky a mobily a utiekli. Onedlho už v autobuse boli policajti, ktorí začali vyšetrovanie a momentálne sa prepravca vyjadril, že útok zaznamenali kamery na palube.

Muži zákona už priznali, že v spojení s incidentom zatkli niekoľko ľudí, ale bližšie informácie zatiaľ neposkytli. Na sociálnych sieťach sa vytvorila obrovská vlna pozitívnej energie, ktorú užívatelia posielali obidvom partnerkám a rázne odsudzovali nenávistný útok. Nikto nesmie byť fyzicky napadnutý za to, koho ľúbi.

Domov
Zdieľať
Diskusia