Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Miller.
3. júna 2019, 18:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Prečo robia Slováci párty na byte namiesto chodenia do klubov?

ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené

Sleduj druhý diel krátkeho vlogu, v ktorom Barborka a Deniska navštívili bytovicu počas piatkového večera.

Počas minulého týždňa si mal možnosť v rámci krátkej reportáže vo Freshnews vidieť, ako Deniska a Barborka vyrážajú do nočnej Bratislavy. Tentokrát však kluby vymenili za byty.

V spolupráci s obľúbenou americkou značkou piva Miller Genuine Draft sa rozhodli skontrolovať, ako sa dokážu obyvatelia hlavného mesta baviť po svojom.

So zásobou piva sme sa vybrali aj k Samovi, ktorý nám prezradil, že podobné bytovice organizuje relatívne často, keďže práve to je preňho predstava ideálneho piatkového večera. Predsa len, v okolí sú len ľudia, ktorých si majiteľ vyberie a taktiež si môžeš zvoliť playlist podľa vlastného uváženia.

V každom prípade platí, že nielen klasické klubové párty, ale aj komornejšie spontánne oslavy sú Bratislavčanom blízke a my sme sa o tom mali možnosť presvedčiť na vlastné oči. Zároveň však nezabúdaj, že by si na poriadnu bytovicu nikdy nemal prísť s prázdnymi rukami a inšpiráciou pre teba môže byť práve pivo Miller. 

Domov
Zdieľať
Diskusia