Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Fejm.sk.
3. júna 2019, 20:00
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Aký kúsok oblečenia považuje Aless za najvzácnejší v jej šatníku?

MÓDA
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka odpovedala na otázku, prečo do kampane FEJM darovala bundu z videoklipu Plán a čoho sa nechcela vzdať.

V kampani FEJM od VÚB banky reprezentuje ženský rap Aless, ktorá sa rozhodla zároveň venovať bundu z jedného z najnovších videoklipov menom Plán. My sme ju pri tejto príležitosti oslovili a opýtali sa jej, prečo sa rozhodla práve pre tento kúsok a čo pre ňu vlastne znamená. Zároveň odpovedala aj na otázku, aký je jej vzťah k móde. 

Dozvedeli sme sa taktiež, že pôvodne chcela venovať mikinu z vizuálu Iné hodnoty, ktorá odštartovala jej kariéru. Nakoniec však skonštatovala, že má pre ňu ešte väčšiu symbolickú hodnotu a do kampane FEJM putuje ružová zimná bunda. 

Aký kúsok oblečenia považuje Aless za doteraz najvzácnejší v svojom šatníku?
Aký kúsok oblečenia považuje Aless za doteraz najvzácnejší v svojom šatníku?

Tú máš možnosť ešte stále získať úplne zadarmo. Pravidlá sú pri tom úplne jednoduché a všetky sme už zhrnuli v predošlom článku. Do súťaže sa môžeš zapojiť, aj keď ešte nemáš FEJM účet, do konca súťaže si ho totiž môžeš veľmi jednoduchým spôsobom otvoriť rovno z pohodlia domova. Žrebovanie prebehne už o pár dní, 10. júna, a výherca bude včas telefonicky informovaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia