Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 12:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

John Wick 4 ohlásený! Do kín vtrhne presne o dva roky

John Wick 4 ohlásený! Do kín vtrhne presne o dva roky
Zdroj: Summit Entertainment
FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 4
Uložiť Uložené

Vražedný Keanu Reeves alias John Wick tretím dielom ešte nekončí.

Štúdio Lionsgate potešilo všetkých nadšencov drsného Johna Wicka s oznámením, že 4. časť série k nám dorazí presne za 2 roky, a teda 21. mája (květen) 2021. Kolega z redakcie Johna Wicka 3 v nedávno publikovanej recenzii označil za najlepší diel série a snímke udelil veľmi slušných deväť bodov z desiatich.

Najnovšie pokračovanie Johna Wicka je chválené veľkou časťou divákov i kritikov a filmu sa našťastie darí aj po finančnej stránke. Niet teda žiaden dôvod na to, aby nevznikla aj (dúfajme rovnako kvalitná) štvorka. Z nášho box office článku si pripomeňme, že sa Wickovi v rámci otváracie víkendu v USA podarilo získať 57 miliónov dolárov, čím prekonal dokonca aj Avengers: Endgame.

Keanu a ja máme množstvo nápadov. Je to zábavný svet. Mohol by som v ňom žiť po zvyšok mojej kariéry. Pokiaľ sa bude ľuďom páčiť a budú ho chcieť naďalej sledovať, tak si určite viem predstaviť horšie spôsoby strávenia kariéry. Necháme na divákoch, aby rozhodli,“ vyjadril sa režisér Chad Stahelski pre portál Entertainment Weekly k tomu, koľko príbehov zo sveta Johna Wicka sa ešte dočkáme.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Wick: Ch 3 - Parabellum (@johnwickmovie),

A diváci vzhľadom na finančné úspechy rozhodli jednoznačne. Štvorka je už totiž istá. Stahelski ďalej potvrdil, že Lionsgate aktívne pracuje na seriáli s názvom The Continental s tým, že spoločne s Keanum vysvetľovali tvorcom seriálu, čo robí Johna Wicka špeciálnym.

Odporúčané
Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) 14. apríla 2023, 12:30

Po udalostiach z 2. časti, kedy John Wick porušil pravidlá siete hotelov Continental, sa musel v trojke brániť proti obrovskému množstvu najatých zabijakov. Na jeho hlavu bola totiž vypísaná odmena 14 miliónov dolárov. S ťažkým bojom mu v novej časti pomáhala jeho kolegyňa Sofia (Halle Berry).

Príprava na natáčanie Johna Wicka 3 bola veľmi náročná a Keanu Reeves aj Halle Berry museli podstúpiť tréning bojových umení, no taktiež tréning so strelnými zbraňami. O ich výkonoch počas prípravy sme písali v tomto článku a pre akékoľvek ďalšie informácie o Johnovi Wickovi 3 klikni na nasledujúce vlákno.

Domov
Zdieľať
Diskusia