Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Burger King.
21. mája 2019, 12:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V Bratislave sa môžeš tešiť na tretí Burger King

V Bratislave sa môžeš tešiť na tretí Burger King
Zdroj: Burger King
GASTRO BRATISLAVA BURGER KING
Uložiť Uložené

Bratislavčania sa môžu tešiť na už tretiu prevádzku Burger King

Od otvorenia prvej prevádzky koncom minulého roka ubehlo len pár mesiacov, no Burger King neotáľa a na Slovensko prichádza so svojou ďalšou, v poradí už treťou prevádzkou. Poctivý hamburger s mäsom ugrilovaným priamo na ohni si od 23. mája môžeš vychutnať už aj v bratislavskom Auparku.

Známa sieť rýchleho občerstvenia s korunkou teda plní svoje plány a po otvorení prvých dvoch bratislavských prevádzok v Bory Mall a Avione pribudne už o pár dní tretia.

V Bratislave sa môžeš tešiť na tretí Burger King
Zdroj: Burger King

Burger King nájdeš vo foodcourte na 2. poschodí a príchod novej prevádzky prichádza aj s patričnou oslavou. Svoje brány otvorí Burger King v Auparku už tento štvrtok, 23. mája o 16:00 hod, a prvým 100 zákazníkom dokonca rozdá svoj legendárny Whopper burger zdarma. Nebudú chýbať ani slávnostné prestrihnutie pásky či krájanie kráľovskej torty. Všetky podrobnosti nájdeš na FB evente.

Na chod tejto prevádzky prijal Burger King až 40 nových zamestnancov. Tí sa o tvoje menučko postarajú vďaka špeciálnemu číselnému systému objednávok, pričom sa budúci rok môžeš tešiť aj na samoobslužné kiosky. Výnimočne však v tomto Burger Kingu neočakávaj tmavohnedý drevený dizajn – tentokrát ho nahradí taký, ktorý vizuálne ladí a dotvára atmosféru celého foodcourtu v Auparku.

„Sme veľmi radi, že naša ďalšia prevádzka bude sídliť práve v bratislavskom Auparku. Je to navštevované a ľuďmi obľúbené nákupné centrum s výbornou dostupnosťou, preto sme sa rozhodli pre otvorenie tretej prevádzky práve na tomto mieste. Veríme, že naši zákazníci sa sem budú vždy radi vracať,“ uvádza Jakub Pala, regionálny manažér Burger King Slovensko.

Pri návšteve nového Burger Kingu by si určite nemal premeškať špeciálne hokejové menu. Či už patríš k hokejovým fanúšikom alebo nie, tímového ducha treba mať aj pri jedle. S týmto menu sa totiž rád podelí každý. Menu tvorí skutočne silná zostava: 4x Whopper junior, XXL hranolky, 0,5 l limetková pepsi vo fľaši a kečup alebo majonéza zdarma. To všetko za výhodných 9,90 €.

V Bratislave sa môžeš tešiť na tretí Burger King
Zdroj: Burger King

To však nie je ani zďaleka to jediné, čo pošteklí chuťové poháriky nejedného vyznávača chutného jedla. V ponuke nájdeš aj hovädzie či kuracie hamburgery, svieže wrapy, zdravé šaláty, chrumkavé snacky či lahodné dezerty. Navyše, vďaka konceptu Be your way si môžeš zostaviť hamburger presne podľa svojho gusta.

Burger King sa neusídli len v Bratislave. Už pri príchode avizoval prevádzky po celom Slovensku, pričom najbližšie pribudne práve na jeseň v Košiciach a dôvod na radosť je tak aj v metropole východu.

Domov
Zdieľať
Diskusia