Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2019, 22:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Fínsko zdolalo slovenských hokejistov v náročnom druhom zápase na majstrovstvách sveta

ŠPORT FÍNSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V Košiciach sme dnes odohrali druhý zápas majstrovstiev sveta.

Slovenskí reprezentanti dnes odohrali druhý zápas majstrovstiev sveta v hokeji proti Fínsku. Obe krajiny si svoje otváracie zápasy odkrútili už včera, takže regenerácia musela prebiehať rýchlo, Fíni mali oproti našim chlapcom dokonca na oddych o štyri hodiny viac. 

Vďaka Martinovi Marinčinovi sme opäť predviedli výborný výkon v druhej tretine, čím sme napodobnili včerajší súboj proti Spojeným štátom americkým, a do tej tretej vstupovali za stavu 2:2. Z Marinčinovho gólu sme sa dokonca mohli radovať hneď trikrát, pretože rozhodcovia dodatočne skúmali zakončenie zo záznamu.

Slovensko zdolalo Fínsko po výbornom obrate
Slovensko zdolalo Fínsko po výbornom obrate Zdroj: TASR/Martin Baumann

V tretej tretine sa naši chlapci držali veľmi dobre. Fíni si však chceli po včerajšej výhre nad Kanadou pripísať na konto ďalšie víťazstvo, a tak nás v úvodných minútach poslednej tretiny často dokázali zatvoriť v našom obrannom pásme a vytvárali obrovský tlak.

V zápase sa na fínskej strane zaskvel Kaapo Kakko, ktorý zaknihoval hetrik vďaka tomu, že nastrieľal druhý, tretí a napokon aj štvrtý gól svojej reprezentácie. Skóre uzatváral do prázdnej brány.

Domov
Zdieľať
Diskusia