Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. mája 2019, 18:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hrozivý Pennywise útočí v prvých záberoch z pokračovania hororu It. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá

Hrozivý Pennywise útočí v prvých záberoch z pokračovania hororu It. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY IT 2
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní tu máme konečne debutovú ukážku.

V roku 2017 si mal možnosť spoznať najnovšiu filmovú adaptáciu hororu Stephena Kinga s názvom It (To). V nej nás režisér Andy Muschietti (Mama) zaviedol do mestečka Derry, kde na deti z okolia útočil krvilačný klaun Pennywise. Ten bol síce koncom prvej časti porazený, ale partia hrdinov si bola vedomá toho, že o ďalších 27 rokov sa vráti späť.

Z roku 1989 sa teda presúvame do roku 2016, kedy sa kľúčoví hrdinovia musia opäť spojiť proti zlu menom Pennywise. Postavy famózneho a hrôzostrašného klauna sa znova chopil talentovaný švédsky herec Bill Skarsgård, ktorého si mohol vidieť aj v seriáli Castle Rock.

Pomalý rozbeh prvého traileru nás spočiatku prekvapil, ale postupné budovanie strachu z neznámej starej ženy sa behom krátkej chvíle osvedčilo. No a samozrejme s príchodom krvilačného klauna sa už naša radosť prejavila v celom rozsahu. Druhý diel IT sa pomaly blíži a my sa už nového The Losers Club nevieme dočkať!

Ten za 27 filmových rokov pochopiteľne dospel, a preto sa postáv predošlých mladých hrdinov museli ujať starší herci. Menovite vo filme uvidíme Jamesa McAvoya, Jessicu Chastain, Billa Hadera, Jaya Ryana, Isaiah Mustafu, Jamesa Ransona Andyho Beana.

Odporúčané
It 2 vládne kinám po celom svete. Rekordy prvého dielu však určite neprekoná (Box Office) It 2 vládne kinám po celom svete. Rekordy prvého dielu však určite neprekoná (Box Office) 9. septembra 2019, 15:01

Mladé verzie postáv v It 2 stvárnia predošlí herci, a teda Jaeden Martell, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer a Wyatt Oleff. Slovenská premiéra je aktuálne plánovaná na 5. septembra (září) 2019. Film znova režíroval Andy Muschietti a scenár napísal Gary Dauberman (It, Annabelle 2). Viac sa o filme dočítaš v nasledujúcom vlákne.

Hrozivý Pennywise v pokračovaní hororu It útočí prvým trailerom. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá
Hrozivý Pennywise v pokračovaní hororu It útočí prvým trailerom. Jeho pomsta bude bolestivá a krvavá Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia