Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2019, 23:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Messi dvomi gólmi pochoval Liverpool v prvom zápase semifinále Ligy majstrov

ŠPORT LIGA MAJSTROV LIVERPOOL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas dvoch favoritov na zisk titulu skončil nečakane.

Na zápas dvoch európskych titanov sme čakali netrpezlivo viac ako dva týždne, aby ho napokon rozhodol geniálny Lionel Messi. Barcelona sa postavila Liverpoolu na domácom ihrisku v prvom zápase semifinále Ligy majstrov a obidva celky predviedli vyrovnanú partiu.

Barcelona však využila svoj úvodný tlak a Luis Suárez zakončil perfektnú prihrávku Jordiho Albu, ktorá prešla poza celú obranu anglického klubu. Do polčasu sa striedali šance na oboch stranách, ale už sa presadiť nedokázali nikto.

Messi dvomi gólmi pochoval Liverpool v prvom zápase semifinále Ligy majstrov
Zdroj: TASR/AP

Liverpool vybehol na druhý polčas ako vymenený. Barcelona strácala sily, jej hráči prestávali behať a atakovať súpera, keď mal práve loptu na kopačkách, ale opäť zaúradoval magický Messi. Najskôr vypracoval akciu, po ktorej mal Suárez kopnúť loptu do siete, ale tá sa odrazila od konštrukcie brány práve na Messiho hruď, a tak si celú akciu Argentínčan zakončil do prázdnej brány.

O niekoľko minút neskôr bolo vymaľované. Messi sa postavil k lopte a z úctyhodnej diaľky ju poslal do ľavého horného rohu Alissonovej brány z priameho kopu. Pred jeho genialitou sa museli skloniť fanúšikovia oboch tímov, a tak odchádzajú Katalánci do odvety vo výbornej nálade a s ešte lepším skóre 3:0. Ak nič vážne nepokazia, mali by si zahrať vo finále Ligy majstrov.

Suárez 1:0

Messi 2:0

Messi 3:0

Domov
Zdieľať
Diskusia