Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Youtuber najprv fejkoval extrémne bohatstvo, potom návštevu Coachelly. Na oklamanie desaťtisícov ľudí stačí Photoshop

ZAUJÍMAVOSTI COACHELLA INSTAGRAM YOUTUBE
Uložiť Uložené

Zahraničný youtuber svojich fanúšikov klame na dennej báze.

Pred mesiacom sme ťa informovali o youtuberovi s prezývkou byron, ktorý na svojich instagramových followeroch pravidelne skúša zaujímavé sociálne experimenty. V poslednej dobe sa zameriava najmä na to, v čom svojich fanúšikov dokáže oklamať a ako sa dočítaš v článku nižšie, už dokázal vytvoriť ilúziu obrovského bohatstva.

Odporúčané
Youtuber celý týždeň fejkoval, že je extrémne bohatý. Stačili mu na to výklady Louis Vuitton a Photoshop Youtuber celý týždeň fejkoval, že je extrémne bohatý. Stačili mu na to výklady Louis Vuitton a Photoshop 29. marca 2019, 15:36

Digitálne technológie ako Photoshop mu pomohli získať desaťtisíce lajkov na fotkách, kde je zdanlivo bohatý, no byron sa tentokrát pri peniazoch nezastavil a posunul sa o level vyššie.

Coachella je okrem obľúbeného festivalu aj sviatkom mnohých zahraničných influencerov a doslova liahňou všemožných instagramových fotiek. Je pravdepodobné, že sa na nej každoročne zúčastňuje aj tebou obľúbený zahraničný influencer no byron je výnimkou.

Ten sa na nej zúčastnil len na fotkách, pričom použil len Photoshop a zopár rekvizít. Nakúpil si oblečenie, ktoré by mohol nosiť iba na Coachelle, a následne sa prifotoshopoval do záberov z festivalu. Oklamať sa mu pritom podarilo desaťtisíce ľudí, čo nám má slúžiť ako pripomienka toho, že nie všetko, čo vidíme na internete, je v skutočnosti pravda.

Domov
Zdieľať
Diskusia