Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2019, 15:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Indovia stále jedia mŕtvoly, spaľujú ich a hádžu do rieky. Sleduj pokračovanie cesty Slováka Jimmyho v Ázii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na svete je ďalší vlog z cesty Jimmyho Pé naprieč Áziou.

Jimmy Pé má za sebou už niekoľko týždňov v Ázii a vďaka vlogom na našom YouTube máš možnosť sledovať, ako sa mu zatiaľ spoločne s priateľkou darí. V tom predošlom už odštartoval aj turné, kvôli ktorému so svojou polovičkou dali výpoveď vo vysnívaných zamestnaniach a rozhodli sa prebádať veľkú časť sveta. 

Tentokrát máš možnosť vidieť hlavne to, ako funguje doprava v Indii. Autobusy aj vlaky sa od tých našich výrazne líšia a môžeš tak posúdiť, či by si vôbec bol ochotný absolvovať 10-hodinovú cestu na prvý pohľad nebezpečným dopravným prostriedkom. 

Zároveň sa pozrieme, ako to vyzerá na brehu rieky Gangy, kde ešte stále telá mŕtvych ľudí spaľujú priamo na mieste neďaleko vlastných obydlí. Dozvieš sa, prečo to tam nesmrdí a zároveň uvidíš človeka, ktorý ešte stále konzumuje ľudské mŕtvoly. Jimmyho najnovší vlog je do veľkej miery edukatívny a zoberie ťa na miesta, kam by si možno za normálnych okolnosti nešiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia