Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. marca 2019, 18:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nefungujú Facebook ani Instagram. Sociálne siete zažívajú výpadok po celom svete

TECH FACEBOOK INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Na výpadok upozorňujú ľudia z celého sveta.

Obľúbené sociálne siete Facebook a Instagram zažívajú v stredu 13. marca rozsiahly výpadok. Zatiaľ nie je jasné, čo výpadok spôsobilo, ale Facebook sa v mnohých oblastiach našej planéty začal chovať veľmi zvláštne.

Odporúčané
KVÍZ: Dokázal by si zmaturovať zo slovenčiny? Tieto otázky potrápili slovenských študentov KVÍZ: Dokázal by si zmaturovať zo slovenčiny? Tieto otázky potrápili slovenských študentov 12. marca 2019, 15:20

Niektorým užívateľom nejdú posielať správy, iným Facebook nefunguje vôbec. Ak na sociálnej sieti spravuješ nejakú stránku, zrejme nebudeš môcť pridať nový príspevok. Niektorým ľuďom zase nejde komentovať žiadne články ani hrať hry, ktoré sieť ponúka.

O nič lepšie to nevyzerá ani na Instagrame a WhatsAppe. Všetky tieto sociálne siete pritom vlastní práve Facebook, takže zrejme ide o celoplošný výpadok. Ani na Instagrame mnohým ľuďom nejde pridávať príspevky, na WhatsAppe zase užívatelia zažívajú komplikácie pri posielaní obrázkov či videí.

Stovky ľudí sa začali na výpadky hromadne sťažovať prostredníctvom portálu DownDetector, kde sa môžeš dozvedieť, či výpadky práve zasahujú aj našu oblasť a do akej veľkej miery. Čím viac červenej farby v konkrétnom regióne, tým viac nahlásených výpadkov.

Nefungujú Facebook ani Instagram. Sociálne siete zažívajú výpadok po celom svete
Zdroj: DownDetector/Screenshot
Domov
Zdieľať
Diskusia