Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2019, 2:10
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladý Slovák sa musí voziť s vtipným nápisom na zadnom skle, ktorý mu tam nalepili rodičia. Vraj naňho vodiči nemajú byť zlí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Samuel bude na rodičovský žartík spomínať ešte dlho.

Začiatky za volantom občas bývajú ťažké. Náklady na získanie vodičského preukazu v posledných rokoch stúpli, štát by chcel vychovávať zodpovednejších vodičov a na tejto strane samozrejme stoja aj samotní rodičia. V momente, keď sa tvoje dieťa jedného dňa dostane do veku, že bude chcieť nastúpiť do autoškoly, budeš sa musieť obrniť hromadou trpezlivosti.

Zrejme si to zažil zo strany tvojich rodičov, pretože zveriť mladému človeku do ruky auto nie je žiadna zábava. Nástrahy sa objavujú na každom kroku, a tak je možno lepšie upozorniť ostatných účastníkov cestnej premávky, že za volantom nemáš tak veľa skúseností. Ak si však na auto nenalepíš známe písmeno Z ako začiatočník, potom ti ho tam nalepia rodičia.

Na vlastnej koži si to v poslednom čase vyskúšal Samuel, ktorý sa chtiac či nechtiac stal najnovším hitom slovenského internetu. Rodičia ho chceli tak trochu zosmiešniť a spôsobiť, že sa bude hanbiť a nebude na cestách šaškovať, a preto mu na zadné sklo nalepili takýto odkaz: „Toto auto šoféruje Samko, buďte naňho dobrí, máme ho radi, teraz začína. Ďakujeme, rodičia.“

Ako samotný Samo napísal v komentári na Facebooku, vtipálkom sa auto podarilo zachytiť už na prvej „tajnej“ ceste, a tak rodičovský žartík zafungoval. Vraj sa len snažili o to, aby sa prvý týždeň hanbil s takým zadným sklom jazdiť, ale samozrejme tam text nezostane navždy.

Domov
Zdieľať
Diskusia