Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Burger Kingom.
28. februára 2019, 10:41
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bratislavský Burger King oznámil obrie menu. V gigantickej porcii nájdeš dva druhy burgrov, hranolky, nápoj a aj cibuľové krúžky

GASTRO BURGER KING
Uložiť Uložené

Fastfoodový reťazec oznámil nové obrovské menu, ktoré nesmieš vynechať.

Dobrého jedla nikdy nie je dosť. Chutným hamburgerom raz za čas nepohŕdne nikto z nás a pravdou je aj to, že láska ide cez žalúdok. Či už patríš medzi čistokrvných jedákov alebo nie, rozhodne ti odporúčame vyskúšať nové menu v Burger Kingu, King Box.

Navyše, vychutnávať si ho nemusíš len osamote. Prezradíme ti, akú novinku prináša do svojej ponuky kráľ hamburgerov a prečo sa oplatí ju vyskúšať.

Burger King oznámil obrie menu. V gigantickej porcii nájdeš dva druhy burgrov, hranolky, bezodný nápoj a ešte aj cibuľové krúžky
Burger King oznámil obrie menu. V gigantickej porcii nájdeš dva druhy burgrov, hranolky, bezodný nápoj a ešte aj cibuľové krúžky Zdroj: Burger King

Nehanbi sa a najedz sa do sýtosti

Už si vyskúšal Bacon Cheese Whopper? Práve tento famózny burger nájdeš v novom King Boxe. Ide o legendárny burger, kde hrá hlavnú rolu na ohni grilované hovädzie mäso. Zo zvodnej chuti ti vďaka jedinečnej chuti syra cheddar a chrumkavej slaninky padne sánka.

Burger King s jeho novým King Boxom, ale aj pestrou paletou ďalších pochúťok v ponuke nájdeš v bratislavskom Bory Mall a Avione. Už teraz sa však môžeš tešiť aj na ďalšie prevádzky, ktoré pribudnú aj mimo hlavného mesta.

Alebo sa môžeš rozhodnúť pre variant s kuracím burgerom. V oboch prípadoch sú samozrejme súčasťou šťavnatého comba aj hranolky, bezodný pohár, deväť kusov cibuľových krúžkov a omáčka podľa vlastného výberu – dymová barbeque, sladkokyslá, curry či hot salsa. Hostina ako na kráľovskom stole, čo povieš?

Burger King oznámil obrie menu. V gigantickej porcii nájdeš dva druhy burgrov, hranolky, bezodný nápoj a ešte aj cibuľové krúžky
Burger King oznámil obrie menu. V gigantickej porcii nájdeš dva druhy burgrov, hranolky, bezodný nápoj a ešte aj cibuľové krúžky Zdroj: Burger King

Buď kráľom jej srdca

Zdá sa ti toto fajnové combo príliš veľké pre jedného? Aj romantika môže mať veľa podôb a nie vždy musí ísť o spoločnú večeru pri sviečkach či nudné kino. Vychutnaj si King Box spoločne so svojou polovičkou.

Navyše, v tomto prípade nehrozí ani dobre známe obviňovanie z vyjedania taniera toho druhého. Veď vieš, keď tvrdí, že nie je hladná a následne ti zmizne polovica hranoliek.

Na americké hody s kamošmi

Všetci to veľmi dobre poznáme. Dáš si jeden a máš chuť na druhý. Alebo máš ešte navyše chuť na zopár hranoliek a ešte jeden cibuľový krúžok navyše. Odteraz sa už s týmito problémami pasovať nemusíš.

Spravte si s kamarátmi párty ako v americkom filme a svoje King Boxy si jednoducho rozdeľte! Jedlo má byť radosťou a spoločná food party pred filmom alebo po nakupovaní v obchodnom centre znie jednoznačne ako skvelý nápad. 

Ako na podnose

Nemáš čas nazvyš a chceš si vziať jedlo so sebou? Žiaden problém! Keďže svoje menu dostaneš v krabicovom boxe, jednoducho si ho vezmeš so sebou ako na podnose. Potom je už len na tebe, či ho zješ doma na gauči alebo už cestou. Každý pekne podľa svojho gusta. Daj si však pozor na to, aby ti ho počas jazdy nezjedli kamaráti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa burgerking.sk (@burgerking.sk),

Domov
Zdieľať
Diskusia