Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 13:13
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Indigovi nie sú blízke kravaty ani faktúry. Počúvaj celé EP 4B0082

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladý reprezentant z Brna vydáva svoj debutový projekt, ktorý si môžeš už teraz objednať a vypočuť na streamovacích službách.

O Indigovi sme prvýkrát písali presne v deň, keď uzrela svetlo sveta skladba Miami Vice. Od tohto dňa sa toho v jeho kariére zmenilo veľa a dostal sa do povedomia širšieho publika. Zvládol vydať viacero úspešných singlov a taktiež sa stal víťazom súťaže Art of Hunt organizovanej Jägermeisterom, vďaka čomu člen Baby Pool vydavateľstva dostal možnosť spolupracovať s NobodyListenom. 

Práve 14. februára Indigo vydáva aj svoj prvý plnohodnotný projekt s názvom 4B0082, čo je označenie pre indigovú farbu. Zároveň vychádza aj ďalší videoklip, na ktorom tentokrát hosťuje najbližší kolega Persil.P objavujúci sa aj na spomínanom Miami Vice. 

O tvorbu vizuálu sa postarali EREM Production a hudobnú produkciu doplnil aktuaĺne najaktívnejší producent Special Beatz. V tejto chvíli si už môžeš objednať aj fyzické CD, prípadne si ho vypočuť na streamovacích službách. Na záver ešte dávame do pozornosti krst v Kabinete MÚZ v Brne, kde budú hosťovať aj Bulhar a Labello.

Domov
Zdieľať
Diskusia