Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2019, 18:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Maniak rapuje o drahých Mercedesoch v ruštine

HUDBA RUSKO
Uložiť Uložené

Člen českého Bigg Boss labelu sa po albume Husky pripomína videosinglom, ktorým sa bude uchádzať o pozornosť v Rusku.

Brnenský člen Bigg Boss labelu vydal ešte v minulom roku úspešný projekt Husky, s ktorým následne obehol veľkú časť českých klubov v rámci turné. Koncertami bude pokračovať aj naďalej, no do repertoára mu dnes pribudla nová skladba, ktorá je špecifická hneď z viacerých dôvodov. 

V originále dostáva ruský názov Гелик. Ten by sme mohli do slovenčiny preložiť ako Gelik, čo je v Maniakovom slangu označenie pre luxusný géčkový Mercedes. Viac z textu, žiaľ, neviem vydedukovať, no ak si v škole dával pozor, pokojne nám napíš čosi viac. Ešte však doplníme, že o hudobnú produkciu sa postaral DaySix a jednoduchý vizuál dodali Jan Ruttner a Jakub Salavec.

Maniak chystá v blízkej dobe aj dve Ach Ano párty, v rámci ktorých okrem neho vystúpia aj ďalší hostia. Viac informácií nájdeš na jednotlivých facebookových udalostiach a konkrétne sa môžeš tešiť na zastávky v Prahe a v Brne

Domov
Zdieľať
Diskusia