Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 9:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rozíď sa so svojou priateľkou. Ariana Grande sa nudí a chce vedieť, ako chutíš

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Krásna speváčka zvádza v novej skladbe viac, než by bolo zdravé.

Ariana Grande zažíva v kariére turbuletné obdobie, no minimálne po hudobnej stránke sa jej veľmi darí. Po minuloročnom albume Sweetener sme sa dnes dočkali ďalšieho, ktorý nesie názov thank u, next. Autorka tak nadväzuje na doteraz najúspešnejšiu skladbu svojej kariéry s rovnomenným titulom, v ktorej sa lúči so všetkými doterajšími partnermi. 

Otvorene v nej hovorí podrobnosti zo vzťahov, s čím sa, pochopiteľne, veľa fanúšikov stotožnilo. Dnes má na konte viac ako pol miliardy streamov a ešte stále sa drží na popredných miestach prestížnych rebríčkov.

Na celom albume nájdeš 12 skladieb, pričom tá na prvý pohľad najzaujímavejšia dnes ešte dostáva aj zvodný vizuál. Veľavravný názov break up with your girlfriend, i'm bored presne napovedá, o čom celá skladba bude. Môžeme tak sledovať, ako sa Ariana dostáva do druhej puberty a opäť sa má chuť baviť. Za vypočutie určite stojí aj zvyšok nového projektu a do komentárov nám daj vedieť, aká skladba ťa po prvom vypočutí chytila najviac. 

Na záver ešte pripomíname, že Ariana vystúpi 8. septembra v pražskej O2 arene a s prihliadnutím na všetky okolnosti pôjde o veľmi vzácne vystúpenie, aké sa už nikdy nebude opakovať. Mladej speváčke ide karta ako nikdy pred tým a ty máš ideálnu možnosť vidieť ju v najlepšej forme. Lístky si môžeš zakúpiť v predpredaji

Domov
Zdieľať
Diskusia