Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2019, 10:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Youtuber Logan Paul vyhlásil, že sa na mesiac stane homosexuálom. Okamžite ho zavalila vlna kritiky

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Zrejme si na Logana spomínaš zo škandálu o japonskom lese.

Minulý rok sa na internete začal vo veľkom štýle, keď youtuber Logan Paul vycestoval do Japonska, aby tam natočil sériu vlogov a priblížil tamojšiu kultúru svojim divákom.

Namiesto toho však zašiel v nevhodnej čiapke do lesa, ktorý sa preslávil ako miesto na vykonávanie samovrážd, a natočil mŕtve telo neznámeho človeka.

S kamarátmi sa na tele dobre zabávali, Logan potom stratil niekoľko partnerov, na chvíľu sa odmlčal a opäť sa pripomenul, keď vyskúšal dávať potkanovi elektrické šoky. Napokon sa v poslednej dobe umiernil a pokračoval vo vydávaní videí či natáčaní vlastného podcastu Impaulsive, odkiaľ pramení najnovšia kontroverzia.


V nedávnej epizóde sa so svojimi kamarátmi a hosťom menom Brother Nature rozprávali o tom, aké novoročné predsavzatia plánujú na rok 2019. Najskôr sa dohodli, že v januári nebudú piť alkohol a stanú sa vegánmi, vo februári by chceli všetko obrátiť o 180 stupňov a napchávať sa mäsom a alkoholom.

Odporúčané
Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny Bayashi je kráľ varenia, ktorý nepovie ani slovo. S natáčaním začal vďaka nešťastnej náhode, dnes zarába milióny 15. februára 2024, 12:30

Logan potom odpovedal na otázku, čo teda plánujú na marec, či chcú zopakovať januárový nápad. Skonštatoval, že na celý marec sa pokúsia stať homosexuálmi a zase sa vrátia späť k heterosexualite.


Ľudia však zostali takýmto nápadom znechutení. Homosexuálom sa človek nestáva len tak, že nabehne na akýkoľvek trend, alebo sa jedného dňa znenazdajky rozhodne, že sa mu páčia ľudia rovnakého pohlavia.

Na sociálnych sieťach sa na youtubera začala valiť vlna kritiky, pričom konfrontovala ho aj Organizácia pre monitorovanie obrazu gejov a lesieb v médiách.

Organizácia mu odpovedala, že takto na základe trendov homosexualita nefunguje, na čo sa Logan ozval s návrhom, aby sa jej zástupcovia prišli o tejto problematike porozprávať do podcastu na budúci týždeň. Napísal aj, že svoje slová zvolil veľmi nešikovne, a tak sa ani neospravedlnil.

Domov
Zdieľať
Diskusia