Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. januára 2019, 14:31
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Nový iPhone XI vraj dostane 3 fotoaparáty a radikálne zmení svoj dizajn

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Unikli prvé fotky, ako by mohol vyzerať iPhone XI.

Nové modely iPhone sa nepredávajú najlepšie a Apple zarobí o miliardy menej, než sa pôvodne očakávalo. Nedávno sme napísali 5 dôvodov, prečo Apple už nie je to, čo bývalo.

Nelichotivá pozícia spoločnosti začína byť alarmujúca, preto sa čoraz častejšie začína hovoriť o novom mobile z dielne kalifornskej spoločnosti.  Prvé leaky naznačujú, že telefóny pod označením iPhone XI by mali radikálne zmeniť svoj dizajn.

Uniknuté informácie, ktoré môžeš nájsť na Twitteri pod označením @onleaks, predstavujú nástupcu  iPhonu XS a iPhonu XS Max ako mobil s trojitým zadným fotoaparátom, ktorý môžeš ľubovoľne nastavovať.

Predpokladá sa, že Apple v rámci svojich kamier využije techniku Time of Flight, ktorá meria vzdialenosť medzi fotoaparátom a predmetom. Vďaka tejto technológii by nový iPhone dokázal vytvoriť 3D obraz či mapu priestoru vo veľkosti piatich metrov. Technológia by mala dopad aj na vývoj mobilných hier a aplikácií.

Odporúčané
Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) Vyskúšali sme Apple Vision Pro v uliciach Bratislavy: Ľudia si nás fotili a čudovali sa. Oplatí sa za 3 500 eur? (Recenzia) 13. februára 2024, 9:30

Nový iPhone je údajne vo fáze testovania, takže mobil ešte podľa všetkého nie je dokončený. Informácie o tom, ako bude nový mobil z dielne Apple vyzerať, sú zatiaľ nepotvrdené, no podľa Forbes leaky vyzerajú dôveryhodne.

Domov
Zdieľať
Diskusia