Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 23:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vikingovia skončia 6. sériou začiatkom roka 2020. Dočkáme sa spin-offu a iných príbehov?

Vikingovia skončia 6. sériou začiatkom roka 2020. Dočkáme sa spin-offu a iných príbehov?
Zdroj: History Channel
FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Nikto z nás nečakal, že táto telenovela skončí.

Vikingovia mohli sláviť obrovský úspech a mohlo sa o nich hovoriť ešte dlhé roky po poslednej časti. Bohužiaľ, History Channel a tvorca Michael Hirst sa rozhodli, že dej rozťahujú do čo najvyššieho počtu epizód a pridajú nudné dejové linky, ktoré seriálu len uškodili. A tak sme ešte počas minulej série dali všetci projektu zbohom. Jakub aktuálne z povinnosti recenzenta sleduje 5. sériu, takže uvidíme, či sa tvorcovia dokázali kvalitatívne vrátiť späť ku koreňom.

Seriál má však nepochybne stále milióny fanúšikov po celom svete. Okrem tých, ktorí ho pozerávajú naživo hneď, keď vychádzajú nové epizódy, divákov pribúda aj nelegálnym spôsobom. Vikingovia sa totiž dostali na 4. priečku najsťahovanejších seriálov minulého roka.


Vzhľadom na 20 epizódne série a rozťahaný dej sme (podobne ako v prípade The Walking Dead) čakali, že Vikingovia tu s nami pobudnú ešte pekných pár rokov. Opak je však pravdou. History a Hirst seriál ukončia 6. sériou. Tá sa už dotočila, pričom opäť ponúkne 20 častí. Tie posledné uvidíme pravdepodobne až začiatkom roka 2020 (podobne ako pri práve prebiehajúcej 5. sérii. Jej posledná časť bude premiérovať 30. januára). 

Fanúšikovia ale nemusia veľmi smútiť. Deadline totiž zároveň informuje, že Hirst, History Channel a MGM Productions rokujú o spin-off projekte. Logicky by sme sa teda s Vikingmi rozlúčiť nemali. Či bude dej zasadený do budúcnosti alebo minulosti asi momentálne ešte nie je ani rozhodnuté. Až budúcnosť ukáže, čím budú chcieť tvorcovia úspešného seriálu pokračovať. A čo ty, ešte Vikingov sleduješ? Daj nám vedieť v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia