Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2018, 13:45
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Frajerka sa rozišla s podvádzajúcim priateľom v príhovore na svojej narodeninovej oslave, pozvala všetkých kamarátov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Občas treba zo svojho rozchodu urobiť šou.

Rozchody a rozvody už dávno nie sú ničím výnimočným. Ľudia vstupujú do vzťahov aj bez toho, aby v nich plánovali dlhodobo zostať, a tak sa potom nechajú zlákať rozdielnou ženou či mužom.

Na vlastnej koži podobnú zradu zažila Tiana Perea z amerického mesta Houston. So svojím frajerom Santosom síce bola šťastná, ale nedávno objavila správy a fotky, ktoré si jej priateľ posielal s neznámou slečnou cez sociálne siete.


Rozprávali sa o tom, ako si spolu začnú užívať, posielali si nahé fotky a keby Tiana správy neobjavila, zrejme by doteraz žila v klamstve. Našťastie to tak nedopadlo. Podvedená frajerka sa však rozhodla, že sa so Santosom nerozíde potichu a bez škandálu.

Pri príležitosti oslavy svojich 22. narodenín pozvala všetkých kamarátov na párty, kde nemohol chýbať ani jej priateľ. Netušil, že Tiana predtým rozposlala screenshoty jeho konverzácie s neznámou slečnou do skupinovej konverzácie.

Tiana začala svoj príhovor, poďakovala hosťom za darčeky a potom sa otočila na svojho frajera. „Chcela by som poďakovať Santosovi, pretože ma prinútil uvedomiť si, že si zaslúžim viac. Každý vie o tom, že si sa pokúšal písať si s nejakou babou o tom, ako budete priatelia s výhodami. Doslova každý z nás videl screenshoty a nahrávky toho, čo si jej posielal v posledných dňoch. Veď si jej poslal rovnakú fotku, akú si dnes poslal mne. Hej, takže, ak si na to ešte neprišiel, my dvaja sme skončili a ty odtiaľto môžeš vypadnúť.

V tej chvíli už kamarát do miestnosti priniesol veci jej bývalého frajera, odovzdal mu ich a všetci sa hlasno radovali, keď Santos odchádzal. Oslava však ani zďaleka neskončila. Na sociálnych sieťach si Tiana za svoju odvahu vyslúžila hromadu pozitívnych reakcií, jej video koniec koncov získalo cez 233-tisíc lajkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia