Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2018, 13:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Grape festival prídu aj Rudimental a Tove Lo!

HUDBA
Uložiť Uložené

Grape festival dnes prezradil ďalšie dve mená z tohtoročného programu. V sobotu na hlavnom pódiu vystúpi britská kapela Rudimental a švédska speváčka Tove Lo.

Grape festival sa bude konať 9. až 10. augusta 2019, no my už dnes vieme, že na ňom nebudeme chýbať. Organizátori totiž oznámili  viacero zahraničných mien vrátane Chvrches, Superorganism či The Kooks a tiež zopár zaujímavých reprezentantov elektronickej hudby. Aby toho nebolo málo, dnes Grape predstavuje ďalších vystupujúcich. 

Na svoje si prídu fanúšikovia elektro-popu, keďže svojou návštevou poctí festival štvorica Rudimental, ktorá  momentálne patrí k najžiadanejším kapelám svojho žánru. Ich hity zaznamenávajú stovky miliónov views na YouTube a streamovacích službách a my teda môžeme s potešením konštatovať, že im bude patriť hlavný večerný čas v sobotu. 

Už teraz nadupaný line-up doplní aj alternatívny  pop v podaní Švédky Tove Lo, ktorý si našiel svojich fanúšikov po mega hite Habits, ktorý sa umiestnil v top 10 singlov v jedenástich krajinách. Následne sa stala predskokankou na turné Katy Perry a jej kariéra bola naštartovaná.

Prišli ďalšie hity, dva štúdiové albumy, momentálne minulý týždeň vydala nový singel Cycles. Tove však nepíše skladby iba pre seba, spolupracovala napríklad s Iconou Pop, Ellou Eyre alebo Florrie.

Na Slovensku si ju budeme môcť premiérovo pozrieť v sobotu 10. augusta. Nezabudni, že vstupenky na festival sú v predaji na grapefestival.sk, takže bude lepšie nenechať si to na poslednú chvíľu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia