Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 9:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sylvester sa lúči s Rockym a pravdepodobne dáva zbohom aj Rambovi

FILMY A SERIÁLY RAMBO V ROCKY
Uložiť Uložené

Herec ďakuje fanúšikom za dlhoročnú priazeň.

„Chcel by som poďakovať všetkým na celom svete za to, že Rockyho prijali do rodiny a svojich sŕdc na celých 40 rokov,“ aj touto vetou sa s nami rozlúčil predstaviteľ Rockyho. Vo veľmi dojemnom videu (k zhliadnutiu TU) oficiálne prehlásil, že jeho postava ide do dôchodku a pomyselné žezlo s veľkou radosťou predáva svojmu kolegovi Michaelovi B. Jordanovi.

Jeho krok je nanajvýš uvážený a sme radi, že Rocky skončil v tom najlepšom možnom čase. Sylvester Stallone má už predsa len 72 rokov a napriek jeho dobrej fyzickej kondícii nemôže stáť po boku Adonisa Creeda (Michael B. Jordan) naveky. Pokiaľ sa natočí aj tretí Creed (čo predpokladáme), Rockyho odchod z filmu bude zrejme mimoriadne emotívny.

Sylvester sa lúči s Rockym a pravdepodobne dáva zbohom aj Rambovi
Zdroj: United Artists Corporation, MGM

Sylvester Stallone má ale na konte ďalšiu postavu, ktorá sa svojou slávou dokáže vyrovnať Rockymu, a tou je nebezpečný John Rambo. Stallone sa prostredníctvom Instagramu lúči so svojou rolou odhodlaného bojovníka, ktorú si obľúbili milovníci akčných filmov po celom svete.

Odporúčané
Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) Ramba porazilo filmové Downton Abbey. Vynikajúca Pittova Ad Astra čelí kasovému fiasku (Box Office) 23. septembra 2019, 13:25

Vo videu síce neprehlasuje, že by mala byť piata časť Ramba tou poslednou, no jej podtitul s názvom Last Blood (Posledná krv) hovorí azda sám za seba. V každom prípade je dvojmesačné nakrúcanie tohto dielu u konca a Stallone vo videu spomína na začiatky tejto dnes už legendárnej série.

Rambo V: Last Blood režíroval Adrian Grunberg a na scenári sa podieľal Matthew Cirulnick, David Morrell či dokonca samotný Stallone. Okrem Sylvestera by si mala výraznejšiu rolu v snímke strihnúť talentovaná Španielka Paz Vega. Premiéry pravdepodobne posledného Ramba sa dočkáme v priebehu roku 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sly Stallone (@officialslystallone),

Domov
Zdieľať
Diskusia