Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Baťa.
29. novembra 2018, 15:07
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Aké topánky nosia Slováci v zime? Inšpiruj sa kúskami, s ktorými rozhodne zaujmeš

MÓDA
Uložiť Uložené

Slováci v zime poriadne prekvapili.

Na Slovensko v posledných dňoch zaútočili kruté mrazy, a teda je už najvyšší čas poobzerať sa po zimnej obuvi. Práve preto sme sa vybrali do bratislavských ulíc skontrolovať, ako sú na tom s topánkami mladí Slováci.

S nimi sme sa následne vybrali do Baťa, kde si zimnú obuv vyberie každý a navyše tam práve prebieha vzrušujúca vianočná akcia. Počas najbližších dvoch víkendov sa určite vyber do predajní Baťa v Avione, Eurovei, do trenčianskeho Laugaricia, žilinského Mirage či košickej Optimy a určite si skús obuť Popoluškinu črievičku, ktorá je v predajniach vystavená.

Pomôže ti s tým aj šarmantný princ a každé 25. dievča, ktorej topánka sadla, vybrať si môžeš štýlový pár topánok podľa svojho výberu a odídeš s nimi úplne zadarmo.

Navyše, každá dáma odíde aj s hodnotným darčekom. Do Baťa sa preto počas víkendov (až do 9. decembra!) určite vyber a vyskúšaj si, či je vystavená črievička priamo pre teba. Dovtedy však nezabudni skontrolovať, ako sú na tom mladé Slovenky s obuvou a z videa určite načerpáš aj hromadu inšpirácie.

Domov
Zdieľať
Diskusia