Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2018, 0:57
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ryan Reynolds vyčíta Hughovi Jackmanovi, že je sebec a mal by si Wolverina zahrať ešte raz. Ako mu odpovedal samotný herec?

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

Žeby sa Hugh Jackman ešte raz vrátil ako kultový mutant? Želajú si to nielen fanúšikovia.

Hugh Jackman, ktorý stvárňoval komiksového Wolverina neuveriteľných 17 rokov, si myslí, že sa s týmto hrdinom ešte stretneme. Hoci Jackman už dávnejšie vyhlásil, že Logan bol jeho posledným filmom, kde Wolverina stvárnil, samotná postava sa určite dočká znovuzrodenia.

Akurát s iným hercom. Aj napriek tomu, že Jackman Wolverinovi zamával, sa na internete stále objavujú fanúšikovské prosby, aby si to herec ešte rozmyslel a ku kultovej postave sa vrátil.

Ryan Reynolds vyčíta Hughovi Jackmanovi, že je sebec a mal by si Wolverina zahrať ešte raz. Ako mu odpovedal samotný herec?
Zdroj: 20th Century Fox

Koniec-koncov, bojuje za to aj herec Ryan Reynolds, ktorý by chcel Jackmana zlanáriť na crossover Deadpoola a Wolverina. „Ryan je neúnavný,“ prezradil Jackman. „Neustále za mnou chodí a hovorí mi rôzne svoje nápady.

Povedal som mu: „Vieš, nemyslím, že svet naozaj chce vidieť Deadpoola a Wolverina'“ Rob Liefeld, jeden z tvorcov postavy Deadpoola, však Jackmanovi prostredníctvom Instagramu poslal nasledovnú správu, v ktorej ho žiada, aby svoje rozhodnutie ešte zvážil.

Liefeld ho vo svojom príspevku ubezpečil, že fanúšikovia si nič neželajú viac, ako vidieť Wolverina a Deadpoola v jednom filme.

Jackman je však v tejto otázke už naisto rozhodnutý a rolu Wolverina plánuje nechať za sebou. Napriek tomu však vyhlásil, že je otvorený možnosti zahrať si iných superhrdinov, hoci nikoho konkrétneho nemenoval. Prezradil tiež, prečo sú podľa neho X-Men výnimočnou sériou.

„Nikdy som sa nevidel ako superhrdina, dokonca ani keď som hral Wolverina. O komikse X-Men som toho veľa nevedel, len som mal dojem, že ide o skvelé postavy. Všetci tí ľudia boli nejakým spôsobom poznačení. Pravdaže, mali neuveriteľné schopnosti, ale neboli ani zďaleka dokonalí a práve o tom tie filmy sú. Preto som sa s nimi dokázal stotožniť.“

Dodal tiež, že sa už nevie dočkať nových X-Men v podaní Marvel Studios. Keďže štúdio Disney kúpilo 20th Century Fox (hoci akvizícia ešte neprebehla), tak môžeme očakávať, že sa slávni mutanti možno pripoja k ďalším hrdinom z MCU.

Podľa Jackmana je osoba Kevina Feiga to najlepšie, čo mohlo Marvel stretnúť. Jackman a Feige sú dlhoroční priatelia a herec dokonca spomínal, ako ho súčasný šéf Marvelu viezol na jeho úplne prvý konkurz na postavu Wolverina. 

Ryan Reynolds vyčíta Hughovi Jackmanovi, že je sebec a mal by si Wolverina zahrať ešte raz. Ako mu odpovedal samotný herec?
Zdroj: 20th Century Fox

Keď následne Jackman rolu skutočne dostal, spomenul, že režisér Bryan Singer zakázal hercom čítať X-Men komiksy. Chcel ich totiž predstaviť ako plnokrvné a vážne postavy a mal dojem, že herci by podľa komiksov mohli povrchne usúdiť, že ide o nejakú lacnú zábavu. Práve Kevin Feige bol ten, ktorý mu komiksy prepašoval a odporúčal mu ich jednotlivé príbehy.

Ako na Jackmanove slová reagoval predstaviteľ Deadpoola? Nuž, skrz svoj Twitter účet utrúsil jemne uštipačnú poznámku o tom, že Jackman očividne nie je alergický na sebectvo. Môžeme si však byť istí, že Reynolds neupustí od svojho snaženia a dúfame, že sa nejakého vtipu na adresu Wolverina dočkáme aj v prichádzajúcej PG-13 verzii hláškujúceho hrdinu.

Anketa:
Priali by ste si crossover Wolverina a Deadpoola?
Áno
Nie
Áno
91 %
1246 Hlasov
Nie
9 %
128 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia