Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2018, 17:29
Čas čítania 0:00
Sona O.

Polovica majiteľov domácich miláčikov uprednostní čas so zvieratkom pred chvíľami s priateľmi

ZAUJÍMAVOSTI VZŤAHY
Uložiť Uložené

Podľa výskumu sú majitelia zvieratiek na svojich štvornohých kamarátov naozaj veľmi naviazaní.

Sieť hotelov, ktoré dovoľujú svojim návštevníkom pobyt s domácim zvieratkom, sa rozhodla urobiť menší výskum, do ktorého sa zapojilo 2000 ľudí. Zisťovali v ňom, ako veľmi sú si majitelia zvieratiek blízki so svojimi chlpáčmi. Výsledok nie je až taký prekvapivý, až 53 % by radšej strávilo čas so zvieratkom než s kamarátmi.

Nemôžeme sa im ani priveľmi čudovať, domáci miláčikovia sú našimi vernými priateľmi bez ohľadu na to, akú máme práve náladu a lásku nám opätujú takmer za každých okolností. Sú výborní poslucháči, nesťažujú sa, radi sa k nám pritúlia a to všetko robia s hravosťou a nevinnosťou, ktorú mnohí z nás vo svojom živote potrebujú. 

Polovica majiteľov domácich miláčikov uprednostní čas so zvieratkom pred chvíľami s priateľmi
Zdroj: unsplash.com

Z prieskumu dokonca vyplynulo, že až 17 % ľudí by sa radšej túlilo k domácemu zvieratku než k partnerovi. Každý tretí potvrdil, že im chlpáč pomáha lepšie zvládať stres a 57 % sa vďaka nim cíti menej osamelo. 

Najviac ľudí, a to 79 %, sa zhodlo na tom, že im ich domáci miláčik chýba pri cestovaní a až štvrtina sa bez nich cíti stratene. Avšak, iba 38 % z nich by si svoje zvieratko so sebou vzalo na výlet. 

Odporúčané
Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku Sleduješ frajerovu ex cez fake účet na Instagrame? Opýtali sme sa odborníčky, prečo to nie je v poriadku 7. apríla 2024, 9:30

Nech už máš doma akékoľvek zviera, určite vieš, aký je tento typ vzťahu vzácny a od nikoho by si viac bezpodmienečnej lásky nedostal. Jediné hádky, ktoré medzi vami občas vznikajú, sú tie, keď si nájdeš pod posteľou roztrhnutú plyšovú hračku, alebo, keď chce ísť von práve v tom najhoršom počasí. Vždy je to s nimi však jednoduchšie ako s niektorými ľuďmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia