Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
 Obsah vznikol v spolupráci s Coca-Colou.
8. decembra 2018, 19:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Coca-Cola kamióny prídu aj na Slovensko. Vianočnú atmosféru privezú do týchto 12 miest

ZAUJÍMAVOSTI COCA-COLA VIANOCE
Uložiť Uložené

Prídeš sa na legendárne Coca-Cola kamióny pozrieť aj ty? Nájdeš ich v týchto 12 mestách.

Sviatky pokoja pre každého z nás znamenajú niečo iné. Darčeky, čas strávený spoločne s rodinou, chutné sladké pečivo či napríklad aj ikonické reklamy či Coca-Cola kamióny, ktoré tak radi sledujeme v telke. Vianoce sú však tiež o malých dobrých skutkoch, ktorými obdarúvame druhých a práve tieto drobné skutky prinášajú najväčšie množstvo radosti.

Či už pomôžeš bezdomovcovi prejsť cez ulicu, mamke piecť medovníky, starenke odniesť tašky alebo ozdobíš náhodný stromček v blízkom parku či vyvenčíš psíka z útulku, počas predvianočného zhonu je veľmi dôležité zastaviť sa a urobiť niečo dobré.
Coca-Cola kamióny prídu aj na Slovensko. Vianočnú atmosféru privezú do týchto 12 miest

Na každej fľaške Coca-Coly teraz nájdeš vytlačenú výzvu k malým dobrým skutkom, ktoré dokážu priniesť ohromné množstvo radosti. Coca-Cola sa v rámci výzvy #darujmesa snaží spomaliť tento príliš rýchly svet plný uponáhľaných ľudí. Dobrými skutkami nedarujeme len samotný darček, no tiež inšpiráciu a plno radosti.

Samozrejme, fantázii sa medze nekladú. Každý dobrý skutok je jedinečný a nemusíš byť viazaný len výzvami na flašiach. Je však dôležité, aby si daroval kúsok seba a svojho času a následne sa so všetkým podelil na Instagrame s hashtagom #darujmesa.

Do výzvy sa počas decembra zapoja aj LucyPug, Patra Bene či Expl0ited. Počas zimného obdobia však v žiadnom prípade nezabudni na tour Vianočných Coca-Cola kamiónov. Tá je totiž jedným zo symbolov Vianoc, preto sa rozhodne nalaď do sviatočnej atmosféry a nižšie sa pozri, kedy vianočný kamión dorazí práve do tvojho mesta.

Coca-Cola kamióny prídu aj na Slovensko. Vianočnú atmosféru privezú do týchto 12 miest
 

Coca-Cola kamión pritom môže zatrúbiť aj pred tvojím domom

Domov
Zdieľať
Diskusia