Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Learn2Code.
26. novembra 2018, 16:59
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako si zvýšiť šance na dobre platenú prácu? Slovenský web ti povie všetko, čo potrebuješ a vyhrať môžeš iPhone Xs

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Uspieť nie je jednoduché, no my poznáme spôsob, ktorý ti s tým rozhodne pomôže.

Mnoho ľudí pri výbere svojho zamestnania venuje pozornosť najmä výške platu či pracovným benefitom. Určite ani ty neodmetneš poriadnu kôpku peňazí, a práve tá v oblastiach ako grafický dizajnprogramovanie mobilných appiekpredaj na internetetvorba webov a e-shopov či práca s videom rozhodne čaká.

Je len na tebe, či sa svoj úspech v tejto oblasti pokúsiš dosiahnuť. Na learn2code.sk nájdeš obrovské množstvo kurzov zo všetkých počítačových oblastí. Nejde pritom len o programovanie, naučia ťa tiež online či social media marketing alebo ti dokonca pomôžu stať sa youtuberom. Niekoľko z vyše 60 kurzov je pritom úplne zadarmo.

Ako si zvýšiť šance na dobre platenú prácu? Slovenský web ti povie všetko, čo potrebuješ a vyhrať môžeš iPhone Xs

Všetky zručnosti 21. storočia sa budeš učiť z pohodlia domova. Neustále ťa budú interaktívnym spôsobom sprevádzať profesionáli, ktorí budú spolu s tebou vypracúvať úlohy a dávať ti zadania. Vďaka nim ľahko pochopíš všetky princípy danej oblasti a za pár desiatok hodín si danú zručnosť môžeš rovno hodiť do životopisu a nájdeš si prácu, ktorá ťa bude baviť. Rovnako, ako sa to vďaka Learn2Code podarilo týmto úspešným ľuďom.

V dohromady viac než 500 hodinách videonávodov zo všetkých kurzov nájdeš logické úlohy a predovšetkým, získaš nenahraditeľné skúsenosti, ktoré tvoj budúci zamestnávateľ stopercentne ocení. Môžeš vedieť pracovať s grafickým programom či strihom, stať sa gurum online marketingu alebo sa konečne naučiť aspoň jeden programovací jazyk. Daj si to ako novoročné predsavzatie.

Darček, ktorý zmení život. Learn2Code fantasticky využijú aj tvoj kamoš či rodina. V hre je teraz odomknutie všetkých kurzov len za 199 € a čo lepšie môžeš človeku darovať na Vianoce, než lepšiu budúcnosť. Všetky kurzy znamená čokoľvek od marketingu až po programovanie v Jave, preto bude učenie sa naozaj v každej oblasti.

Navyše, s Darčekom roka môžeš vyhrať aj iPhone Xs v hodnote 1 179 € či iPad a Apple Watch. Do sveta technológií tak seba či kamoša dokonale pripravíš. Kurzy na Learn2Code neustále pribúdajú, preto ich bež skontrolovať, daruj perfektný vianočný darček a vyhraj najnovší iPhone Xs.

Domov
Zdieľať
Diskusia